Vaktad av gestapo

Först rökfritt på ofentliga platser, nu.. Det nya förbudet... SOCKERFÖRBDUD!

Läste på
VLT
Det börjar hos kommunens anställda. Inget socker i kaffe eller te, fram till första juli ges dispans för honung i te. 1 Januari 2009 är det totalstopp för socker. Inget fika inget socker i kaffe eller te.  Inget sötningsmedel.

Även vid firan såsom 40- 50- 60 årsfirande är det förbjudet med socker i tårtor eller bakverk. Det enda undantaget som ges är "pensinsavgångar då den nypensionerade medges en "mindre" sockermängd i avskedstårtan, förutsatt att firandet hålls inom en trängre krets på jobbet"

"På sikt ska vi även få västeråsarna sockerfria"

"År 2010 räknar vi med att sockret ska vara borta ur kiosker och restauranger. inom en tioårsperiod kanske också från folkets skafferier."

"Bland personalen kommer särskilda sockervkter att utbildas, de har sedan till uppgift att övervaka att ingen smugglar socker i kaffet eller borstar pärlsocker frpn skjortan efter lunchen"

*haha*


Vad tycker vi om detta?

jag tycker fan att det är helt sjukt,  det känns som att dom idoförklarar hela svenska folket. okej fettma är ett ökat problem i vårat samhälle, men vafan man måste ju få ta lite jävla ansvar för sig själv också. Annars tycker jag att  att det ska bli LAG på motion också. För att bara stoppa sockret hjälper inte. Då kand et lika gärna stå gestapo vakter längs varenda gata i hela sverige som för protokoll över folks motion och kollar så ingen äter socker.

VAFAN ni hör ju själva hur det låter. Vi lever ju för fan i ett jävla HITLER-samhälle.

Snart får man nog flytta i från detta äckliga samhälle....Annars riskerar man väl att äta upp djurens mat. För snart får vi inte äta kött, någon form av fisk eller skaldjur och ABSOLUT ingen mjölk. Och ingen banan, för där är det för mycket socker i. Nej nu har dt gått för långt.

Kommentarer
Postat av: Anna

um.. du har inte tänkt på att det är 1a april idag? :P

2008-04-01 @ 14:09:28
Postat av: Miss Biii

precis vad jag skulle skriva.. lilla emma April april ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback