Åkersjön nästa...

om en och en halv timmer kommer C och hämtar mig och ALL vår packning. Massor är det som vanligt.
På förmiddagen i dag har jag kollat mailen, läst bloggar så jag inte ska få abstinens under dessa 4 dagar, plockat undan disk, diskat, torkat ur grönsakslådorna i kylen. Slängt skräp och packat det sista. Innan C kommer och hämtar mig nu ska jag plocka undan disken jag diskade och stänga av alla aparater.

image193
bilden är lånad från http://jamtlandspower.se/


hade så bra här hemma resterande av veckan så ses vi igen på söndag..!


Anna, hoppas det går bra md flytten :) Snart kan vi fika och mysa spontant också :)

KRAM

EM♥

I en annan del av köping :)

image192

Nu är det dags för sötingarna och min favorit TOBBE :)
Han är så himla underbar!


PENSIONÄRS JÄVEL!

jag hade skrivit ett skit bra långt och välinformerande inlägg om kärringen som "snodde" min tvätt tid, men skiten försvann så jag drar det lite kort.

jag har setat och pluggat med näsan framför skärmen hela förmiddagen och nu även halva eftermiddagen. Jag hade ingen som helst aning om vad klockjäveln var eller att jag skulle tvätta just kl 14.
14:30
JUST JÄVLAR, TVÄTTA!
Slänger i hop två STORA säckar med kläder och springer ner till tvättstugan. Möts av en gammal kärring "Är det du som ska tvätta, jag väntade in i det längsta" "Ingen fara" , trallar jag som en glad jävla lärka, fast jag egentligen ville slå sönder knäskålarna på kärringen. 
Fan pensionärer behöver väl inte tvätta en fredags eftermiddag, dom har ju hela livet på sig att tvätta EN LITEN ica kasse med tvätt. NEJ självklart så MÅSTE hon tvätta en fredag.
ja jag vet att det är mitt eget fel att jag missade tvätt tiden, men vafan jag kom ner 14:35. "VADÅ VÄNTA IN I DET LÄNGSTA"? *fjfjkfnajnfakmflkan* 
Endel pensionärsjävlar lever enbart för att förstöra livet för oss fortfarande LEVANDE människor. FAN!

jaja, just nu drar jag alla över en kam, men så är det när en pensionärsfan snor min tvätt tid!
JÄVLA KÄRRING JÄVEL!

UNGDOMEN has left the building!

EM?

Lars-Åke

image189 image190 image191


Sitter och tittar på Du är vad du äter med Lars Åke Wilhelmsson. Nyss kom Peter Siepen dit och skulle hjälpa honom att träna. Helt sjukt. Han hade typ mintgröna spandex cykelbyxor och en mini mini mini rosa topp *euh*
Hur kul som helst *haha* inte klokt.  Han är så söt Lars-Åke :) Nu ska jag kolla vidare på resten av programmet.

Hej hej!♥

EM



Bilver i från:
http://www.modette.se/upload/tinymce/modette/15056/Peter%20Siepen.jpg
www.annaskipper.se

Känslig?

I dag har det inte blivit någon gormé middag direkt. Lunchen blev två hamburgare från gårdagen med en skiva fiber-rostbröd, sallad, rödlök, tomat och paprika-keson. *Gott* det var ju som sagt gott även i dag.
Till mellanmål blev det en knäckemacka och en banan, innan träningen. Efter träningen blev det ett äpple i bilen påväg hem. Sen väl hemma blev det faktiskt havregrynsgröt med kanel i och med äppelmos. Och knäckemacka. Det fick duga, eftersom DB redan hade ätit, så så fick det bli. Det var helt okej det med. Men ingen gormé direkt.

Som sagt. i dag har vi tränat. Basic step up blev det i dag... var verkligen skit jobbigt just i dag men det gick i alla fall. När jag kom hem åt jag gröten (se åvan) och kollade lite på tv, sen tog jag ett bad med en ansiktsmask. Jätte skönt :)

Börjar nog bli lite extra känslig. Löjligt känslig. Undra hur många som grät när dom ser en familj mötas. *haha*
Har sett några avsnitt av fredstyrkan som gått på  onsdagar på tv4. Och i dag var det sita avsnittet och militärtruppen återvände till sina familjer i sverige. Och när själv befälet kom till ankomst terminalen så visste han inte att frugan skulle möta upp redan där, så han blev helt paff och rörd. Då började jag också gråta... *nörd*
Men det blev så fint på nå sätt... *haha* Förstå att vara i från sin lilla bäbis och familj i 6 månader. *fyfarao*


Nu sovdags..
Natti natti

EM♥

Middag :)

image188

Nu har vi ätit. Kvällens middag blev ganska tidig men GOD!
Hemmagjorda hamburgare med vitlök, cayennepeppar, chilipeppar och paprika kryddning. Inte starkt alls, bara smakrikt. Hammburgarna serverades i max egna Frisco bröd (som säljs på ica) med rödlök, sallad, tomat, ost och keso med smak av grillad paprika. Super gott var det! Frisco brödet skulle jag nog kunna leva på helt underbart gott. Tror det är majsbröd av nå slag...


Nu är jag super trött. Har visserligen varit det sen jag kom hem från träningen.. 


Nu ska jag greja vidare!

CIAO!

EM♥
 

Uppdatering

Nu är det verkligen dags att uppdatera. Sist var det alla hjärtans dag. På alla hjärtansdags-kvällen åt vi en god middag bestående av smördegsinbakad fläskfilé och potatisgratäng. Choklad med hallon mousse. och rött vin.
Efter middagen var det tänkt att vi skulle ta oss ner på stan och kolla runt lite, kanske ta en drink, men när vi hade ätit var vi helt slut och orkade inte. Det blev björnbröder på dvd i stället *haha* Fick fina rosor av DB...


I fredags var jag hemma själv och hade myskväll för mig själv. Hyrde en film och åt godis :) Och denna gång var det verkligen nice att vara hemma själv. DB var på krogen med Pati och kom hem lagom kalas. *not*

I går (söndag) var det en slö dag efter lördagens bravader. Vi slöade fram till strax före två då C kom med bilen och vi åkte till bjurhovda spåret och tog en promenix. Sen blev det tight om tid, men jag han. Hem och lämna in kassen och direkt ut igen för att köra DB till gitarrlektionen. Hämtade honom en timma senare och sen åkte vi mot Katrineholm, där DB skulle köpa högtalare. Sen åkte vi hem igen. DB körde dit och jag köre hem. Det var lite drygt att köra hem då det blev mörkerkörning. Men det gick bra. DB satt brevid med lampan tänd och pluggade.
Det var ganska sjysst att åka bil en sväng...
När vi kom hem sen vid 7 tiden blev det matlagning medans DB fixade med de nya högtalarna. Sen blev det Alien film.  *haha*

I dag måndag är det lite segt. Vaknade vid 9:15, har kollat mail och bloggar och så. Ska snart diska och plocka undan lite och sen ska jag ta tag i att sammanställa enkäterna för c-uppsatsen.

sen i kväll blir det någon form av träning.. får se hur det blir.

Nu ska jag ta tag i dagen...

EM♥

Alla hjärtans dag!

image187
Bilden är lånad från odla.nu


KRAM till alla er på ALLA ♥:ns dag!

TACK Anna för tidningarna *Lovely*
TACK C & M för kortet        *Jättefint*
TACK Morfar för gelehjärtan    *Gott*

Till mamma...

image186


Hade jag kunnat hade du fått den här buketten och alla andra blommor i hela världen..

♥ Miss you ♥

King size bed :)

Hej hej hallå dagboken!

i dag har det inte blivit någon form av pluggande alls. *som vanligt* jag vet at jag har grymt dålig karaktär och jag suger på disciplin när det gäller skolan och just denna J*vla C-uppsats, men men..

Nog om C-uppsatsandets negativa sidor, nu till dagen...

Jag mailade med min handledare för c-uppsatsen fram och tillbaka under förmiddagen, så nånting har jag gjort i alla fall.
 
Jag åkte till IKEA och bytte den "trasiga" kaffekvarnen och köpte lite köksgrejer till skafferiet bland annat. Sen hittade jag två perfekta sängar på fynd som kostade 1795:-/styck istället för 2595:-/  Blev skit sugen eftersom jag då skulle få sängarna med MYCKET bättre kvalité för i stort sett samma pris som dom lite sämre sängarna som jag annars tänkt köpa till ordinarie pris. Men hur skule jag få hem den krongel krongel. Så jag sket i det. Gick in på maxi och handlade mat i stället..
Sen åkte jag hem och fortsatte skriva mail till handledaren..

Sen sken solen så mycket så jag klarade het enkelt inte av att sitta inne. Och jag hade ringt skatteverket och fått en kopia på boupptäckningen mailad till mig. Kanon tänkte jag. Då går jag ner på stan i solen, går in till Marie och skriver ut bouppteckningen från mailen och går till banken så fort Emil ringer och säger att han har några minuters rast så banken kan ringa. Men nej det gick åter igen inte att flytta dessa himlans dryga pengarna. Det var tvungen att vara orginalet av bouppteckningen, men varför kan då skatteverket maila ut den??? IDIOTER!
Banktjejen som hjälpte tjejen som egentligen betjänade (heter det så?) mig var sjukt otrevlig. "vi gillar inte heller sådana här engångs fullmakter som du har" Nehe, så vad fan har swedbank skrivit ut en sådan till mig för då? " och den här är inte stämplad" NEHE? IDIOT!
Så inget fixande med detta denna gången heller kanske blir 5 gången gillt då?, återstår att se!

Nu till det roliga. Becca kom till mig på stan och vi drack en kaffe. Sen fick jag ett infall och tänkte, TÄNK OM sängarna jag såg på FYND på ikea på förmiddagen finns kvar fortfarande, då är det ju menat att jag ska ha dom. Jag ringde Carro på Recovery och DOM FANNS! Men hur får jag nu hem dom? Beccas snälla pappa skyndade sig och kom, fast han egentligen inte hade tid. Så vi fick hem sängarna. Becca å jag bar in dom, bar ut dom gamla i hallen och bäddade nytt i dom nya :) Det blev fint, kändes mer som en stooor dubbelsäng, den blev mycket högre  :) LOVELY!

Sen åkte vi iväg på gym-intro. Fick dock inte Tina som vi hade bokat in att vi absoluuuut ville ha. Men det gick bra i alla fall...

Sen åt jag DB´s goda korvstroganoff  och kollade på Simon & Thomas och nu är det city akuten.. :)


That´s the day for today!

CIAO!
EM♥

Vilken är bäst?

Vilken frisyr är snyggast *haha*

image176       image178
image179        image180
image182      image183
image184      image185



OBS!
jag önskar att jag hade deras kroppar också!
Och jag vet att detta inlägg är katastrofalt fult gjort
med placering och så, men så får det vara för jag
orkar inte fixa det just nu... Go´Natt!
EM♥

Uppdatering?!?

Nu var det verkligen jätte länge sedan jag skrev i bloggen. Man är ju inte direkt bäst på uppdatering. Och nu blir det inte så långt skrivit just nu heller. C kommer och hämtar mig om knappt 20 minuter. Vi ska till sjukan och hälsa på världens bästa morfar :)

Jag borde vid det här laget ha kommit igång med C-uppsats skrivandet, men det är ju såååååå tråkigt och jag har sååååå lite motivation till att ens försöka göra det. Men jag ska FÖRSÖKA. går det åt skogen även denna gången så är det så. Det får gå som det går. Orkar inte ha för stora förväntningar och för hög press på mig själv. Då pallar jag verkligen inte med det. Får ångest när man ska sova och ligger och funderar på hur det här ska gå till. Därför känner jag att det får gå som det går. Okej det är nu jag får studiebidrag för att göra det här. Men men...

Vad har då hänt sen sist. Dagen då "The Ledgend" lämnade jorden...

jag var på onsdagens AFRO-träning. Men vi gav upp efter 10 minuter och gick ner och gick på löpbandet i stället. Det var för mycket folk och stämningen var inte på topp. Tur var väl det att man inte ansträngde sig och svettades som en gris, för när jag lämnat av Becca hemma hos sig slog jag på den tidigare avstängda mobilen. Två meddelanden på telefonsvararen "Hej Emma, det är Anna-Greta, Nicke har ramlat och slagit i höften, kan du ringa så fort du hör det här" *suck* ja jag ringer så fort jag hör det ca 1 timma senare... Morfar har precis hämtats av ambulansen och är påväg till akuten. Så jag vänder bilen och åker dit. Jag kom dit samtidigt som Morfar anlände in på akuten. *bra timing*

Jag lämnade honom på akuten vid 21:30, han hade fått vänta till 02:20 innan han fick flyttas till ortopeden.
Dagen efter blev det operation och dom fick byta en del av höftkulan, eller hela, jag vet inte riktigt.

Dagen innan denna hemska dag, bröt svärmor armen precis under axeln...

Ja..så mitt liv har inneburit hemtjänst och sjukhusbesök ett tag nu...

Nu kommer C snart, måste hinna borsta tänderna och gå på toa.

CIAO!
EM♥