ONT det gör ONT..

Jag har sån jävulsk träningsvärk i många delar av kroppen.  Ska försöka ta mig an och dammsuga golvet, skura golvet, diska och plocka in tvätten. Vette fan hur det ska gå till med denna träningsvärk. herregu´

Nej nu ska jag väl ta tag i dagen..
Får se vad som blir gjort.

I kväll kommer världens bästa hem ♥

EM♥

Jag ser det snöar

♥Skrivet från jobbet 19:31
Faan årets första snö och då jobbar jag. jag som vill vara hemma när första snön faller och sitta och kolla ut genom fönstret. Det är ju såå mysigt.

Nu ska jag istället ta mig ut från jobbet om en halvtimme och slira med bilens sommardäck. Haha inte riktigt lika mysigt kanske.  Hoppas det fortfarande snar när jag kommer hem. Då blir det mys pys i soffan framför fönstret och tv´n såklart.

Nu är det knappt en halvtimme kvar på jobbet och jag måste få tiden att gå. Är så trött så jag vet inte vad, men dagen har ändå gått bra i dag. En bra jobbdag helt enkelt. Becca kom förbi med "sin" karlslok också *haha*

Fan Becca, vi bör nog ta en diskussion om det där du sms:ade mig om tidigare i dag. Blev aldrig tillfälle att svara på messet och sen så kom ni ju dit och så..
När vaknar du i morgon?

Då ska det fixas inför lördagens fest *yeah* Hoppas det blir en Blecka Becca *haha*
ja alltså för oss alla

Nej nuär det dags att avsluta det sista utav dagens jobb.
EM♥


Hemma igen

Det snöade och var halt påvägen hem från jobbet. och det var SVINKALLT om händerna när jag skulle försöka få i kontakten till motorvärmaren. Men sen när jag väl kom hem så var det mysigt med snö ute igen.´:)

Påvägen hem från jobbat svängde jag förbi ibbes för att köpa mig kyckling kebab. eftersom jag var jätte hungrig och trött. Men då hade dom klantat till sig och spillt olja på hela jävla golvet så det skulle ta 20-25 minuter innan jag kunde få min kycklingkebab. Så då sa jag nej tack och åkte hem.
nu har jag precis stekt två kycklingburgare med frisco bröd och skivad rå morot.

Nu nytt läge

CIAO!

EM♥

långdag

Snart dags för en långdag på jobbet.. Känner av träningen i hela kroppen. Kommer förmodligen vara ännu värre i morgon *haha*

Är hemma vid 21 i kväll


CIAO!
EM♥


Slutkörd

I dag har jag skickat in en mängd med cv´n till olika företag. Träffade becca på stan och fiade papper på Ams, sen drack vi en kaffe, sen köpte vi grejer till lördag sen åkte vi hem hit och fixade kostymen. Sen blev det precis lagom att åka till kvällens träning. Step. Åh fyfan, blev helt slutkörd. Sen när jag kom hem tog jag trapporna upp till lägenheten. Nu är det middag och tv.

För lösenord till vissa inlägg maila
[email protected]
EM♥

En rosa kväll

Har precis tillbringat en trevlig kväll hos Anna och Hagge. Med god mat och kaffe :)
Vi "kollade" på rosabandet galan och pratade...

Nu ska jag bädda i dom nytvättade täckena och rena lakan i sängen sen ska jag nog ta en dusch innan läggdags

Natti natti

TVÄTT TVÄTT TVÄTT!!!

Har varit på myrorna och kollat runt lite i dag. Blir nog bra det där tillslut.

Sen åt vi en god sallad till lunch.

Nu är det tvättdags som gäller.
Har dubbla pass och började tidigare så det blir långkörare i dag.

Tvättar 3 täcken, soff överdraget som vi bytte ut på 3 sits soffan (vi har två likadana till den så den gamla ska upp till vinden tills det är dags att byta igen) sen så tvättar jag så klart kläder, handdukar och en omgång lakan. Eftersom jag bestämde mig för att tvätta våra duntäcken så kommer jag bädda rent i sängen igen. Så då kommer det ju bli en omgång till, men det får nog vänta tills nästa tvätt omgång och då tvättar jag även överdraget till 2-sits soffan också. Åtminstonde kuddarna. Får se om jag tvättar klädseln till stommen.

Snart dags att bege sig ner igen. Slängde i en omgång handtvätt emellan all grovtvätt så den tar ju bara 20 minuter. Så den är väl klar om 8-10 minuter. Så då ner och slänga i två av täckena :)

Ja så kul har jag i dag med andra ord *jihoo*

em♥

så kommer det se ut

För er som har lösenordet, kika gärna in här.

[email protected]


testar

Det här är bara ett test så ni behöver inte klicka på länken för att komma till det lösenords skyddade inlägget.

lösenordsskydd

Lösenord?

Eventuellt kommer jag börja lösenords skydda vissa inlägg av olika anledningar. Inte för att jag skriver speciellt intressant eller för att dessa inlägg kommer innehålla nå mer intressant. Men kanske blir det så.

För er som vill ha ett eventuellt lösenord som kommer att kunna användas på evenutellt olika skyddade inlägg maila mig gärna på
[email protected] med en liten beskrivning om er själva, vem ni är m.m

Becca, Anna och C ni får den muntligt eller så framöver...


EM♥

dagen

helt underbart att vara hemma igen efter nästan 10 timmars jobb pass *suck*
Har gått helt okej i dag, men även en hel del irritationer m.m...

Nu är det tv och ta det lugnt som gäller innan sängen ropar på mig


saknar världens bästa... men snart kommer han hem. Bara 3 dagar kvar...

EM♥


...


Lördag morgon

Sitter och äter frukost, ska snart åka till jobbet...
Blir en lång dag på jobbet i dag. Inte min helg heller utan extra *suck*

EM♥

FREDAG KVÄLL!

Jag är så jävla förbannad

♥ Natti Natti ♥

Började jobba 11:00 i morse. Kom hem 21:00 så 10 timmars arbete i dag nästan. Fyfan

Åt skagenpanna med räkor och pasta för 3:E gången i rad när jag kom hem.

Nu ska jag stupa i säng

Natti Natti

Em♥


Nu sängen

God Natt ♥

Saknar världens bästa ♥

Kanske ensam till nästa fredag. Då känns det mindre kul kanske... Men allt är så ovisst.

Nu Grey´s och Derek



Saknar världens bästa ♥

Nu åker jag när som helst till jobbet. UTAN smink *haha*

Jag har ont i huvudet...pallar inte

Men jag hoppas att det funkar som jag vill i dag.

Em♥


Ett jävla HELVETE

Det var helt omöjlit att somna igår. Somnade kanske efter 2, sen väckte Teddy mig vid 5-6. 6:45 gjorde jag ett desperat försök och stängde in honom i badrummet. Men insåg snabbt att det inte var någon idé, jag skulle iaf inte kunna sova i en timme till. Å Teddy försökte ta sig ut ändå så. Så han fick komma ut, för han visste att jag var arg på honom. Annars gillar har badrummet.

Nu ångrar han sig..han går omkring och "smörar" och ska gosa hela tiden... Har jag lust med det just nu? Nej inte direkt *haha*

När jag kommer hem från jobbet är han nog förlåten. Om jag får sova natten som kommer så klart..

Nu ska jag snart göra mig ordning för jobbet...

Kommer dö av trötthet

Em♥


ingen bra rubrik

Träffade Becca en sväng innan jag var på möte på AMS 13:15. Det sög som vanligt och var skit tråkigt, helt värdelöst, men men vad gör man inte. Sen åkte jag direkt till Camilla och Nova efter mötet och gosade, busade och pratade. Vid halv sex åkte jag och hämtade Anna på stationen. Vi åkte hem hit och åt god svamp soppa och kollade på Forgetting Sarah Marshall och NEJ Lina så bra och rolig var den INTE *haha*

Älskling kommer förmodligen inte hem förens tidigast söndag OM han ens kommer hem då, Han kommer hem på söndag OM han ska vara praktik vecka 3 i Västerås. Annars blir han ju kvar tills fredag nästa vecka den 31 oktober.
Fan vad ruttet det känns. Men men... what the fuck!

Nu ska jag snart sova
Natti natti

EM♥


fortsättning följer...

fortfarande TRÅK...

Så därför går jag och lägger mig

Ses i morn kanske

Sweet Dreams
Em♥

EXTRA

TRÅK!


ingen sörjer när du dör ingen ska sakna det du gör...



Efterlyser filén

Körde en hemma träning i morse. Passet var på 60 minuter, men jag skippade en del så det kanske blev 40 minuter. Tyckte dock att passet var lite för lamt. Segt, varken fulländad muskelbyggning eller kondition... Men men bättre än ingenting. Sen kollade jag på web tv och chillade runt här hemma. Sen vid strax efter 15 åkte jag ner på stan och träffade Becca. det blev en kaffe på Waynes och sen iväg till löga för träningen. Träningen i dag gick ganska bra faktiskt. Men framöver jobbar jag måndagar så det blir nog inge mer sånt framöver.

jobbet ringde tidigare i dag och ville att jag skulle jobba. Daniel kommer ju inte hem i helgen, så jag tänkte att jag lika gärna kunde jobba även denna helg. Så lördag 9:54-17:30 blir det. Sen på kvällen ska det drickas vin och sjungas sing star.

I morgon är det tvättid mellan 10-12, får se om det blir nå långpromenad med Becca eller hur vi gör. Om det hins med. Kl 13:15 ska jag var på ams och på eftermiddagen kanske till Camilla o Nova, får se om vi hinner med det. sen på kvällen kommer Anna förmodligen hit och myser lite...

Nu har jag precis ätit fiskgratäng (icas färdiga). hade tagit fram kyckling filé som jag skulle äta med rödbettor (som jag nämnde i tidigare inlägg) men när jag kom hem från träningen och öppnade micron var filén borta?!? Såg då assietten som filén låg på. jag hade glömt ställa in den i micron innan träningen så Teddy hade ätit upp hela filén. FYFAN!

Så då fick det bli ganska äcklig fiskgratäng som tog typ 55 minuter i ugnen *suck*

Aja, så får det va för i dag...

CIAO!
EM♥

dagens lunch

Skulle laga lunch till mig själv. Hm, kollade kylen, vad orkar jag göra, vad har jag hemma hm.. Ah men två kyckling korvar med bröd får det bli. Står och kokar korven och då inser jag att vi ju faktiskt skrapade ur det sista ur ketchupen i går och det var inte mycket å hurra för. Så jag konstaterade att det inte fanns någonting att ha på korven. Och senap är ju inte å tänka på då det är så äckligt så att jag skulle kunna mörda för att slippa äta det. Det skulle fungera som kräkmedel för mig...
jag hittade en burk med färdig tomatsås som vi fick när vi fick lite grejer i en korg från italienska matsedel. så ja det fick bli tomatsås på korven. Och jo, det funkade okej, men ingen dunder måltid direkt. men men. I kväll blir det kyckling med rödbettor i ugnen gratinerade med chevré *mums*

Nu väntar jag på att Becca hör av sig bara så ska vi ses innan vi Raggar i kväll

CIAO!
EM♥

ensam igen

Nu är jag gräsänka igen.. känns inge kul den här gången heller.
Vinkade av älskling vid tåget strax före sju i kväll. Inge kul alls faktiskt...

Kanske kommer han hem på onsdag-torsdag, jag jobbar dock onsdag och torsdag så då hinner vi i alla fall inte ses. Kommer han inte hem då så kommer han inte hem förens söndag, han ska vara kvar över helgen.  Förhoppningsvis har han praktik vecka i västerås nästa vecka och då kommer han ju hem på söndag. Annars blir det väl inte förens nästa fredag antar jag, då jobbar jag helgen. aja hatar att inte veta hur det blir, men får väl helt enkelt vänta och se.

Ska fortsätta softa tills läggdags, har inget bättre för mig..

CIAO!
EM♥


Dagens och ev. årets GARV!

hahaha.. dagens garv. Kanske till o med årets garv.

Marcus Marcus, blond långt hår  (långt ner på ryggen faktiskt, utsläppt) med ljus röst.

"ja då har vi Marcus Marcus här"
Både jag o Daniel tittade på varandra som två STORA ? Vart är Marcus. Det sitter bara en JÄTTE blond liten flicka där?
Eller vänta är det den lilla söta tjejen dom kallar Marcus Marcus? Det är verkligen inte en söt liten tjej.

D: Det är för mycket som inte stämmer. En grej skulle jag klara av, men det här går ju inte.

HAHAH
Fyfan vad sjukt, jag garvar fortfarande...

Jobbet kallar snart..

Lite bättre.. men jobb kallar

I dag känns livet lite bättre i alla fall. Daniel är ju hemma tills i morgon i alla fall så..

Men troligtvis åker han innan jag slutat jobba i morgon så vi kommer bara ses i går kväll, i dag nu på morgonen och i kväll och i morgon bitti. För jag jobbar till 17:30 så då har han redan åkte säkert... :(
Aja, som sagt 4 veckor är ingen lång tid och dessutom kommer han vara i västerås vecka 3 *yes*

Nu ska jag åkte till jobbet, en kort dag i dag, men har som vanligt ingen lust.

Får se hur det blir nästa helg.. Jag är ledig, men kanske kommer Daniel inte hem alls då, får se.. 

CIAO!
EM♥

Begravning av systrarnas pappa

Nu har jag precis kommit hem från en jätte fin begravning..
Jag hade gott om tid när jag åkte dit, stannade på konsum, gryta och köpte mineralvatten. Sen åkte jag runt på gryta en sväng. Och det kändes oerhört jobbigt och nästan lite ångestframkallande. Åkte förbi där vi bodde när vi hade inbrottet  då vi låg och sov. Jag åkte förbi min lågstadie skola och såg direkt framför mig och kände samma känslor, som när mormor och morfar kom och hämtade mig för att mamma låg på intensiven efter trafikolyckan.  *usch* ingen höjdare.

Åkte runt för att inte komma för tidigt till kyrkan. Parkerade vid kyrkan och traskade bort mot framsidan av kyrkan VA? det stog typ på arabiska, vadå vart är kyrkan? Så hade dom flyttat önsta kyrkan, så det var i "vita-huset" det visste inte. men som tur var han jag dit ändå. Väl inne i kyrkan började tårarna forsa på en gång. Såg dom tre systrarna och mamma sitta längst fram och försöka ta en avsked av sin pappa och livskamrat. Jag förstår precis vilka känslor dom kände just då. Hörde hela tiden den yngsta dotterns snyftningar vilket gjorde att mina tårar rann ännu mer. Fick en näsduk av tanten brevid mig *tack*

Efteråt kramade jag om dom alla och begav mig därifrån...

Usch det var många känslor som kom fram där. Innan hade jag nästan ångest över att åka dit och alla känslor som bubblade upp igen. Funderade på vad dom gick igenom nu, ledsen över att dom måste gå igenom samma sak som jag. Ledsen över att den yngsta dottern inte får ha sin pappa med på sin student. Det var nästan så att jag ville stanna bilen påvägen  dit och kräkas, men det gick bra.

Nu ska jag vila ett tag... Får se om fredag kan infinna sig i min själ också lite..trots detta.

Glad fredag på er allihopa!

Ta vara på varandra och på dagen. Tala om för era nära och kära att ni älskar dom!

I kväll kommer Daniel hem *tack o lov*

EM♥


jag drar

Jag drar till stockholm om en timma. Så kommer jag hem i morgon.
Vi ska mysa och kanske blir det bio, vi får se.

Skönt att slippa sova själv i alla fall.

Stackars katten får dock vara ensam ett dygn. Men svärfar o svärmor skulle titta till honom en gång så det går nog fint. Stackarn, han som är så sällskaps sjuk. *haha*

Nu har jag packat ner det absolut nödvändigaste och ska bege mig så jag slipper stressa

Ses o Hörs!

em♥

God morgon

Det är VÄLDIGT tidigt för mig *haha* Nej då inte så, men jag var så trött när klockan ringde 7:30.
Min stackars älskling gick upp 04:30 i morse, det kan man snacka TIDIGT *usch* Förhoppningsvis så får han sluta kl 14 då, jag slutar ju inte förens 19 i kväll.

Snart ska jag åka till jobbet. Känner mig inge sugen, men det känns i alla fall bättre att det bara är info/småland pass, inge kassa jobb.

I kväll ska jag över till Molle.





"Did you ever know that you´re my hero..."

EM♥


4 dagar kvar

Om fyra dagar kommer älskling hem. Ska bli så skönt. Fast han har ju bara varit borta sen i går eftermiddag *haha* Vi har redan pratat i telefon två gånger, sms:at fleeera gånger. 
Det är skönt att han kommer hem på fredag, hoppas jag att han gör i alla fall. Jag ska ju på begravning på fredag så det känns skönt att ha honom hemma på kvällen sen...

I dag har jag jobbat 11-15, sen åkte jag hem en snabbis för att sen åka och träna. Förlåt Cathrine, det var därför jag inte svarade. Jag jobbade och sen så var jag påväg till träningen.

Det blev Ragga i dag. Skit jobbigt, kommer få lite träningsvärk tror jag. Sen efteråt följde Becca med hem en sväng och vi åt gott grovt bröd och youghurt. Sen kollade vi på Simon & Thomas och nu kollar jag på City akuten. Becca åkte hem för en halvtimme sen typ.

Hoppas jag kan sova bättre i natt. Natten som var har ju misse väckt mig minst 4 gånger. 4:e gången flög jag ur sängen av att det small som tusan i vardagsrummet. Då hade han ner olivträdet i golvet. J*vla MISSE!
Men det är tur att jag har honom här hemma nu när jag är alldeless själv :)

Nu ska jag koll klart på tv, sen läsa ut "En plats i solen" Sen sova. ja jag måste duscha innan sängen blir aktuell..


KRAM
EM♥


Välkommen till världen Timmy


Gräsänka

Nu är jag gräsänka tills på fredag. Jag har precis lämnat av älsklingen på stationen vid tåget. Det kändes inte alls bra att åka därifrån när vi vinkat hejdå. Men det är ju bara tills på fredag så det är inga problem alls. Förutom att jag redan nu vill att han ska komma hem igen. Han kommer hem på fredag, sen jobbar jag lördag söndag sen åker han tillbaka på söndag eller måndag igen. Det är ju bara fyra veckor så det är ju ingenting om man jämför med många andra. Evelina o Fredrik tex som är i från varandra MASSOR med veckor. Usch det skulle vara tungt. Men man klarar det också så klart. Men vi har haft en mysig söndag i dag. Låg kvar och gosade i sängen. Innan jag gick till Ica och inhandlade gott färskt bröd. Fitness ciabatta blev det. Grov ciabatta med frön och pumpa på *mums* de var jätte god. Med kalkon, ost och tomat på. Till det kaffe med skummad mjölk och juice. Sen slöade vi ett litet tag, Daniel spelade gitarr ett tag. Han ska ju faktiskt vara utan gitarrspelandet ända tills på fredag, hur ska det gå? Han som spelar minst 3 timmar per dag. Sen åkte vi till hökåsen och promenerade "runt kyrkan" Hubbo kyrka. En promenad på lite mer än en timme. Det var jätte varmt och skönt i solen, även om det blåste en hel del. Sen åkte vi hem och jag lagade korvstroganoff med färsk fiberpasta. Sen åkte vi som sagt till stationen. Nu ska jag kolla på tv och sen ska jag göra mig lite kvällsmat eller vad det nu blir för nått. Ska berätta en glad nyhet sen, men det blir i ett annat inlägg lite senare. EM

Ny kategori

Om jag hade mer pengar skulle jag vilja ha


Camouflage pendel - vit  23.940:-
Svensson i Lammhult


PXL pendel - Ø 32 cm 7900:-
Svensson i Lammhult

Kartell - pendel FL/Y - Klicka på bilden för att stänga
FLY 1640:-
Kartell
från www.rum21.se



Möja Klar, ø50 1099:-
www.bolagret.se

Spinno
Spinno ø45 transparant 990:-
Mio


Känns lite jobbigt

Det känns lite jobbigt i dag..

Det kommer bli en lång dusch efter City akuten så jag får rensa tankarna.

Varför dör alla för?

Michael du var en fin människa och världens bästa pappa till dina tre döttrar.


EM♥

Kan ingen döda IDIOTEN

Folk dör som flugor i den hemska sjukdomen. Även kallad IDIOTEN av en stark person.

Tankarna finns hos er, jag vet precis vad ni går igenom nu, tro mig.

KRAMAR
EM♥

Kökslampa?

Nån som har ett förslag på en cool taklmapa till köket?

I rött, svart, vitt, orange, transparant eller krom

Jag är öppen för allt, men jag kanske inte nappar på allt och jag kanske inte gillar allt... Jag vill ha nya ideér. 

Jag vill ha Kartells FLY i orange eller nå, men den är såååå dyr :( Hittade en på blocket för 500:- men den fanns i Åra och dom gick inte med på att skicka den :(

Nu ska jag sova

Vi har varit hos C o M på middag *thanks*

God Natt

KRAM
EM♥

Jag är KÄR!

I människan Jon Eliasson, hur underbar som helst.

Colorama Öhbergs har haft "hemma-kund" kväll med föreläsning av Jon Eliasson. Och vilken stjärna. Jag är helt begaistrad. Totalt jätte underbar!

Vi fick ett par tillfällen att prata med honom och han skämtade med mig under föreläsningen...
Kanske skriver mer om det sen..

Nu ska jag softa :)

Natti Natti

EMS♥


Goodiebag -Jag är med och tävlar!


Jag vill vinna Emelies goodiebag