Dagens middag

Nu har jag precis ätit dagens middag. Daniel äter på stan med Henrik, så det blev ensam middag.  Då passade jag på att äta Lax, eftersom Daniel inte ofta är sugen på att äta lax. *haha* Så det blev ugnsstekt/bakat lax med thai-sweet chili sås, rödlök, salt och peppar. Med ugns stekt/bakat klyftpotatis, morot, rödlök och vitlök, med egen gjort vitlöksolivolja, salt och peppar. Med en creamfraich sås kryddad med vitlök, salt och vitpeppar. MUMS

Nu blir det tv ett tag, sen ska jag väl förmodligen hämta grabbarna på stan.

Emma♥


Om jag hade barn med Beckham *haha*

Haha, om jag skulle ha barn med David Beckham skulle dom se ut så här.. Hahaha, flummigt värre...




 

Mina barn?

Är det så här mina barn kommer se ut??
Hahaha, tror nog inte det. Tror dock att jag kommer få rödhåriga barn. Eftersom både jag och Daniel har rött i håret naturligt.
Men det verkar som att många som gjort det här "testet" har fått rödhåriga barn, även dom som båda har mörkt hår och bruna ögon.
Haha, barnen ser dock lite amerikanska ut, kan det bero på att makemebabies.com är amerikanskt kanske? *haha*






Tisdag

God kväll :)

I dag har jag varit på stan för att låna en bok på bibblan. Sen träffade jag Becca. Kom på nu att jag glömde köpa kuvert.

I morgon ska jag till Arbetsförmedlingen  på jobbgaranti för ungdomar (under 25). Suck, får se vad det är för nått och hur lång tid det tar. Hoppas det inte är så länge i morgon i alla fall, utan mer ett intro-möte.

Nu blir det tv en sväng..

EM♥

Helgen

Nu har jag jobbat fredag, lördag, söndag och måndag. Bara i Eco kassorna, ingen vanlig kassa. Så himla skönt att göra någonting nytt. Och att slippa robot varningen i dom vanliga kassorna.

I fredags var vi hemma hos Anna o Hagge en sväng. Jag kom direkt efter jobbet.
I lördags var det kultur natten. Vi åkte ner med Cathrine o Martin, åt på en restaurang (glömt vad den heter) , grillad fläskfilé, jätte gott var det. Sen mötte vi upp Becca och så for vi runt på lite kultur grejsimojs...

I söndags jobbade jag, sen när jag kom hem lagade vi en grymt god lasagne som vi åt med tända ljus och fin dukning. hade varit gott med det goda vinet till, men en annan gång. Sen åkte vi ut till hökåsen och kollade på nya tillskottet i bilfamiljen hos Hagge och Anna. Sen hem och softade till läggdags.

I dag skulle jag jobbat 10:30-14:00, men när jag var påväg med cykeln till jobbet så ringde dom å frågade om jag kunde jobba längre, så det blev 10:30-16:00. Bra med fler timmar.

Nu har vi precis ätit potatisbullar, med grovriven kål, rivna morötter och lingonsylt.

Nu blir det softa ett tag.

Kaffe och Lindt´s mörk choklad med hallon/mandel och apelsin/mandel.

God Kväll
EM♥

F*CK det är fredag

Japp, fredag är veckans bästa dag. Men NEJ inte i dag för MIG.

Vaknade vid 9, snosade en liten stund. Gick upp, åt frukost. Daniel åkte till skolan. 2 minuter efter att han åkt började katten spy. Han har spytt till å från hela morgonen och förmiddagen. (han tuggade sönder sin leksaksråtta igår) Så jag har gått omrking och torkat katt-sya och varit påväg själv och lägga av en varje gång. *haha* Sen skulle jag göra nyttiga keso-plättar, stog och hackade äpple när jag hackade ner hela kniven i tummen ända ner till nageln. *F*CK %%#&"/(("/#&#&#!!!=¤(")(¤??")"#!!
Plåstrade om mig med stripes, plåstr och tejp (plåster tejp) och sen fortsatte jag med maten.
14:45 vörjar jag jobba. Kommer hem vid 20:30 i kväll.

Behöver jag säga varför det inte är JIIIPIIIE Fredag, utan F*CK Fredag??

Nej skulle inte tro det..

Så jag känner mig mer laddat för jobbet än vanligt, nej inte det minsta...

I går hade jag ont i magen hela kvällen... Om det berodde på jobbet eller någonting annat vet jag inte. Men jag skulle tro att jobbet i alla fall har en del med saken att göra.

Nu ska jag lämna hemmet och handla lite duschtvål eller nå innan jobbet, om jag orkar och har lust. Får se.Tänkte svänga förbi Cathrine och lämna en sak också. Får väl lägga dom på trappen om hon sover...

CIAO!

EM♥

Lunch & Middag

I dag har jag sagt hej och hejdå till min bror igen. Han var här på en blixt visit som en mellan-landning påväg hem från england. Så vi åt lunch. Eftersom vi hade restaurangchansen (från Lina) på Sigma Café så blev det varsin sallad där. Å nej, jag ska INTE äta på sigma café igen. Dålig service, otrevlig personal, ingen speciell sallad och snålt.
Såg dessutom personalen göra missar med hygienen vid flertal tillfällen då vi satt där. Stoppade ner fingrarna i burken med linser och smakade (med fingrarna i munnen) stoppade sen ner samma två fingrar i en annan skål med linser och sen in i munnen igen. Eh okej, hur vore det med en ny sked för varje smakprov i stället för samma fingrar? *usch* Sen stog den ena kvinnan och fyllde på pastan med händerna. Hon hade EN handske på sig som det väl var tänkt att hon skulle flytta pastan med, men ändå stog hon och flyttade pasta även med handen utan handske. Varför då ha handske? kanske bättre att sprita händerna eller nå kanske?

Aja, dit går jag inte och äter igen i alla fall

Så till lunch en tråkig  sallad. Och  till middag köttbullar och fullkornsmacaroner *blä*

Så den nyttiga maten kraschade lite i dag. Bättre lycka nästa gång. Blir kanske lite fil (som frukosten) om en liten stund. Med nötter, kanel och ingefära och kanske hallon eller jordgubbar. Eftersom jag har ont i magen så kanske det vore bra, för det är inte magvärk för att jag ätit för mycket så..ah kanske.. Får se...


God kväll

EM♥

Frukosten



Dagens frukost. Mellanfil med mosade osötade hallon, cashewnötter, solroskärnor, ingefära och kanel.
Det var verkligen hur gott som helst. Trodde inte att det skulle vara så gott :)
Tack
Anna för inspiration och gott frukost tips :)

Frukosten avslutades med kokt ägg med örtsalt



Dagens

I dag har jag varit ner på stan för att vara barnvakt åt Nova, medans mamma var hos frissan och mormor gick på ett möte. Så jag mötte upp Nova och mormor och tog en kopp kaffe. Sen gick mormor till mötet och vi gick åt ett annat håll. Vi strosade omkring och Nova satt i vagnen. Sen stannade vi på en bänk och Nova fick lite Youghurt (burk), som hon åt med got aptit :) Mamma sms:ade och sa att frissan tog längre tid än det var tänkt. Så jag och Nova gick ner till Wasaparken, eftersom det inte var riktigt lika kul att sitta still i vagnen längre. Så i Wasaparken fick hon gå lite själv, äta lite grus och mysa runt lite. När vi skulle gå därifrån gick vi sakta med vagnen in mot stan. Hon fick gå själv till statyerna vid stadshuset där man går under, sen tänkte jag att hon kunde åka vagn. Men det ville INTE Nova, hon blev JÄTTE arg. Så jag bar henne och körde vagnen upp till Åhléns, där stannade vi och hon gick skeptiskt med på att hoppa ner i vagnen. Sen ringde mamma och sa att hon var klar. så då gick vi till mamma och Nova kom på när hon fick se mamma (som också såg lite konstig ut med helt ny frisyr) att hon faktiskt varit borta från mamma länge. Så då blev hon jätte ledsen. Dessutom var hon hungrig, trött och kall om händerna. Eftersom hon hatar vantar och inte ville sitta under filten.
Men när mamma väl lyfte upp henne vid bilen å gosade lite så blev det bättre...

Nu har vi precis ätit här hemma. Det blev ett recept från Nhea, som jag tror hon fått från viktkoll(?)
hur gott som helst :)

400g kassler i skivor
100g ädelost
300g rivna morötter
4 msk grovt hackade solrosfrön (jag tog mer än angivet här och la dessutom till en del hackade valnötter)
0,5 dl finhackad persilja  (Jag skippade persiljan, hade ingen)
salt & peppar

Lägg kasslerskivorna på i en ugnsfast form, blanda ihop morötter, smulad ädelost, solrosfrön & (persilja), fördela blandningen jämt på kasslerskivorna & ställ in i ugnen 15 min på 225 grader.

Jag tror att det skulle vara jättegott med kyckling istället för kasslern också :)

Daniel åt med ris, jag åt grovriven squash (som rivits på längden för att få långa spaggetiliknande) som jag stekte lätt med salt, vitpeppar och olivolja, så att det blev varmt.

Mycket gott var det *mums*

Becca, det var supergott med morötter och ädelost.

Nu ska jag snart kolla sjukhuset och sen idol

Bye for now!

EM♥


Måndag

I dag har jag softat eftersom jag fortfarande är sjuk. Dammsugit, diskat den lilla disken (ja den var faktiskt liten) skalat 1,5 kg plommon, läst min bok och nu har vi precis ätit. Det blev köttfärsås med massa rivna morötter, krossade tomater, vitlök, 4%matlagnings grädde, lite laktosfri creamfraich, soyja och honung. Haha, blev värsta receptet *haha*
Till det serverades det Zete´s fullkornspasta, varsin halv avokado och rå squash. Det var så gott :)

Nu kollar jag på sjukhuset och om en stund blir det nog kaffe skulle jag tro.

I morgon ska jag mysa ensam med Nova på stan en liten stund, underbart :) Jag ska möta upp Nova och mormor på stan, eftersom mormor ska på möte :)


EM♥

Stockholm

I stockholm och har precis sminkat klart och fixat håret, snart ska kläderna på och så ska vi bege oss till den stundande 30 års festen på restaurang Syster & Bror.
Det är bordsplacering så jag kommer dock inte få sitta brevid älsklingen. Hade varit skönt att göra det eftersom jag hostar och nyser om vartannat. Kul att få en host attack brevid nån man inte känner när man sitter och äter liksom *haha*
Men det blir nog bra  :) Ska bli kul i alla fall.

I går var det en trevlig kväll, vi drack en flaska bubbel hemma hos oss, sen begav vi oss (Becca o jag) ner på stan och tog en fika på Gränden, eftersom jag var så sugen på kladdkaka, sen gick vi till Varda för en drink. Det blev en frozen daquari med smak av blåbär och björnbär (tror jag) *mums*

Nu ska jag fortsätta dricka kvällens bubbel, sen klä om och bege oss :)

Hoppas alla får en bra lördagkväll :)

Kram
Em♥

VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! (2 år sedan vi sågs)

I dag är det två år sedan mamma dog. Jag saknar henne lika mycket som dagen efter hennes död, men saknaden har förändrats lite. Nu vet jag att jag aldrig kommer få se henne igen. Att hon aldrig kommer tillbaka. Dagen efter hennes död så var allting så overkligt. Jag såg bilder hela tiden, över hur det såg ut när hon drog sina sista andetag, hur hon såg ut när hon skällde på sköterskan. Vad hon sa när hon var medveten om vad hon sa och vad hon sa när hon inte var medveten om det. Hur hon va då morfinen gjorde så att hon var någon annan stans. I veckor efteråt spelades olika senarion från Hospies upp hela tiden, oavsett vad jag gjorde. Men tack och lov, så bleknades dom här sekvenserna med tiden och nu måste jag tänka på det ordentligt för att det ska komma tillbaka. Det är en otrolig lättnad att kunna släppa det och faktiskt acceptera att så här är det. Ingenting någon kan göra någonting åt. 

Jag vet att den dagen jag får egna barn så kommer det bli jobbiga perioder igen. För jag vill också ha en "familj" utöver våran familj som får se våra barn växa upp. Någon man kan ringa till och fråga saker som ens mamma bara kan svara på. Dannes mamma har lovat att jag alltid kan få fråga henne och hon hjälper till, men det är inte ritkigt samma sak, men ändå skönt att veta...

Men det känns ofta väldigt tomt, ofta vill jag bara ringa och prata med henne. När jag har tråkigt eller är uttråkad så märks det allra mest. För förut ringde jag alltid mamma då. Lika som nu när jag varit sjuk i två veckor. Då är det bara mamma som duger. När jag var med Emil till Gotland, så ville jag bara ringa mamma och beklaga mig över vissa saker. Hon skulle varit med där och grejsat runt.

Jag saknar henne som F*N och jag kommer ALLTID att göra det. Men jag har lärt mig leva med det. Jag måste fortsätta mitt liv i alla fall, ingen annan kan leva mitt liv åt mig. Så därför går jag inte och sörjer dagligen. Och jag kan inte säga att jag en dag som i dag två år efter hennes död att jag sörjer mer än vad jag gjorde i går. Skillnaden är väl bara att i dag blir jag påmind om det hela tiden. Jag tänker på det mer i dag, eftersom det är dagens datum.

Precis 6 år sedan första operationen
2 år sedan hennes död.

I dag är det också fem år sedan Anna Lindh blev  knivskuren...

Men i dag har det även hänt någonting väldigt bra.. Visar bilder på det sen, men just nu är det mammas dag. Och det känns lite som att mamma har hjälpt mig att se till så att någonting bra också hände denna dag...


Nu ska vi snart åka till kyrkogården när Daniel kommer från spåret. Sen ska vi ner på stan och fira det som faktiskt är VÄRT att fira :) Det blir nog en DRINK också :D

KRAM
EM♥

En lista

Fem saker i min frys:
♥ Hallon
Kyckling
Köttfärs
Lax
Bröd

Fem saker i min garderob:
Tunikor
Långa linnen
Underkläder
Leggings
Träningskläder

Fem saker i min bil:
Solglasögon
H.E.A.T
Kupévärmare (Ja den har legat där sen i vintras)
2 utfällbara skna kampingstolar
Lister som ramlat av

Fem saker i min handväska:
Mobil
Typ 3 olika plånböcker
 Nyklar (bil & övriga)
Läppglans
Almanacka

RUBRIK

Nu har jag skrivit ut en ansökan till ett företag och sen har jag skrivit ut fyra ospesifika ansökningar.

Nu ska det skickas in.

EM♥

VÅRT JÄVLA SAMHÄLLE!

Grundregler för att få alpha-kassa:

Jobbat minst 80/månad i 6 månader

KÖRD, eftersom jag pluggat!

Grundregler för socialbidrag:

Anmäld som arbetssökande på arbetsförmedlingen OK
Inga tillgångar så som fonder, bil  KÖRD
Om sambo, om vi inte klarar oss på våra gemensamma inkomster och min sambo pluggar skall min sambo avbryta sina studier för att jobba HELT JÄVLA SJUKT

Alltså på allvar, vad fan betalar jag skatt för, när jag ändå aldrig kan få ut någon hjälp när jag väl behöver det. Tack så jävla mycket liksom. Jag har pluggat för att bli mer aktiv på arbetsmarknaden, därför blir jag straffad genom att jag inte kan få någon form av bidrag. Jag har en bil, vilket underlättar när jag söker jobb, eftersom många kräver körkort och egen bil. Men jag får inte ha bil för att kunna försörja mig innan jag hittar ett jobb. Jag får inte ha en sambo som pluggar. För eftersom JAG är arbetslös så ska JAG TVINGA honom att avsluta sina studier som gör honom mer attraktiv på arbetsmarknaden, för att försörja mig. DET ÄR HELT JÄVLA SJUKT!

Låter det här lågiskt?
När du har varit student i tre år för att plugga på högskolan så är du inte värd någonting. Du har inte rätt att få hjälp att ta dig vidare och komma ut på arbetsmarknaden. Nej för du får klara dig själv. Betala hyran med luft och dricka vatten till middag. Hallå, idioter. Nu är det väl inte så farligt i mitt fall, men det hade kunnat vara det.

Aja, nu ska jag in i duschen för att sen bege mig ut och fixa nånting.

CIAO!
EM♥

FRÄLST

Jag har blivit frälst...
Av Lindts choklad 70% med hallon och mandel *MUMS*
Den är så himla god. Det är mitt nya godis.

Vi har ätit potatisbullar med färsk vitkål och lingon i dag. Blev enkelt eftersom jag åkte och handlade när Danne kom hem. Så det blev lite sent om jag skulle lagat nå avancerat. Jag ville egentligen äta caneleoni, men det får bli en annan dag.


Nu ska jag kolla på sjukhuset. sen blir det kristallen med en latte och kanske en bit lindts choklad med hallon och mandel :)

Kram
EM♥

kvällsmys

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad med en apelsin, en bok och tända ljus

God kväll

EM♥

Vad heter ...

Vad heter du? Emma
Vart bor du? Västerås (den fina delen)
Trivs du där? Vi vill ha större
Brukar du läsa horoskop? Ibland, men jag vet inte om jag tror på det, nej det gör jag inte.
Har du körkort? Ja, sen 5 år (2003)
Äger du några converseskor? Nej faktiskt inte, och jag har aldrig gjort det heller.
Är du kär? Jaaaa

Favoritdjur? TEDDAN (katt), hund, häst och Lejon
Vad spenderar du dina pengar på? kaffe
Antal kuddar i sägen? 5
Favorit mat? Spicy hot

Äter du frukost? Ja
Har du varit med i scouterna? Ja det har jag, men jag var rädd för att åka på hajk om man var tvungen att övernatta.
Mc donald's eller burger king? MAX
Är du allergisk mot något? Ja, allt skit som växer ut, mest gräs. Katt och hund, men det känner jag inte av.
Äger du ett busskort? Nej, men bil.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Vit (blå)
Hur ser du ut idag? Just nu myskläder, har haft jobbkläderna på mesta tiden av dagen.
Nar du haft sex idag? Nej.
Vad såg du senast på tv? Hitch
Hur svarar du i mobilen? Oftast Hej det är Emma
Vem ringde du senast? Haha, Patrik faktiskt.
Antal timmar sömn inatt? 8 typ
Sov du ensam? NEJ :)
Brukar du snusa? Nej fyfan!
Vad är det på din favoritnattmacka? Grönsaker, god ost och kalkon
Tycker du om din pappa? Har jag ens en pappa?

SENASTE PERSON SOM:
Såg dig gråta? Danne
Du gick på stan med? Becca
Skällde på dig? Hm..vet inte. Danne kanske

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "jag älskar dig" och menat det? JA :D
Bråkat med ditt husdjur? Jahaadå
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Nej tror jag inte.

VARIT I:
norge? Ja.
finland? Ja.
danmark? Ja.
afrika? Nej.
usa? Ja.
kina? Nej.
tyskland? Nej.
spanien? Ja.


IDOL 2008

Jag tror min favorit för i år kommer heta Mårten, om han går vidare förstås

IKEA CYKEL CURRY IDOL

Körde tillbaka morfars bil och sen var det dags att hämta Becca, för att sen åka till IKEA på möte. Mötet gick väl si så där, ledde ingen vart i alla fall...

Sen åkte vi ner på stan och fikade och sen åkte vi runt på kolla-cykel turné. Sen köpte vi (läs Becca) en grön fin cykel. En REX, precis som min fast grön :)

Sen åkte vi hem hit. Sen ville Danne att jag skulle komma till hökåsen med råd och så m.m

Nu  har vi precis ätit, det blev kyckling med light cocos mjölk, majs, rödlök. CURRY med ris till *gott*

Nu kollar jag Idol :)

Kram
EM♥


HEMMA :)

Nu har jag varit hemma i drygt en timme. Det har nog aldrig varit så skönt och jag har nog aldrig varit så glad över att komma hem som i dag. Jag hade saknat min älskling och katten och det verkade som att båda två var glad över att jag var hemma igen :)

Skönt att gosa med världens bästa igen, och knosas med katten och SKÖNT att sova i sin egna säng igen. *Lovely*

Hostar som en tok fortfarande. Danne sa när jag hostade som värst, "men ska det vra så där då måste jag ju sova i soffan" *haha* Hoppas det går bra när jag lägger mig...

Nu ska jag sova.

I morgon möte *whish me luck*


God Natt

EM♥

morfars brännvinost pesto ost skissblock pennor latte mocha

Nu har vi varit nere och gått i stan. Vi har hunnit köpa ost till morfar "morfars brännvinost", pesto ost till mig *mums* skissblock med penn-sett, druckit en FAB kaffe latte-mocha med vit choklad *mmm* och tappat bort min mobil. Jag fick panik, var helt hundra på att jag VISST hade den med mig, ringde till bokia, ingen telefon där, ringde min mobil säkert 100 gånger om någon skulle svara. Jag gick hela vägen tillbaka ner till torget och upp den gatan vi hade gått på, ingen mobil. Sen ringer Emil som gick och hämtade bilen och sa att den låg hemma, han hade åkt hem och kolla *yes* jag är glad att jag var sinnesförvirrad och att mobilen inte var borta *skönt*. Jag var nog påväg att börja gråta en sväng där, åka från nynäs till västerås i kväll helt ensam utan en mobil att ens kunna ringa SOS med om det skulle behövas kändes inge kul. MEN NU HAR JAG DEN *weei*

Nu ska Emil laga färsk spenat pasta med skin, champinjon och creamfraich sås och sen är det dags att bege mig om några timmar.
Skönt att komma hem som sagt :) Haha, låter som jag varit borta flera veckor. Men nej jag vill bara hem till mina två älsklingar där hemma.

CIAO!
EM♥

hemmåt

I dag bär det av hemmåt. Ska bli skönt faktiskt har saknat min egna säng, Daniel och katten.

Nu ska vi snart äta frukost och sen göra oss i ordning för att ta oss ut och gå ner på stan en sväng, min färja går 16:45.

KRAM
EM♥

dagen

Nu har vi handlat på ÖB och Maxi. Vi har bytt mina jeans som gick sönder på färjan hit. Jag har introducerats för flickvännen. Vi har ätit indisk mat *mums*, vi har ätit god glass, vi har varit på LAJV-möte med konstiga människor, vi har skjutsat hem flickvännen och vi ska nu kolla på film.

God morgon..

Nu har vi vaknat och ätit frukost och grejat lite. Emil ska snart ut och bära grejerna som är kvar i bilen och jag ska duscha och så. Tänkte passa på att skura resten av badrummet när jag duschar. Sen om jag hinner dammsuger jag lite...

Fan måste ju som sagt fixa till det lite... *haha*

Sen ska vi gå ner till högskolan och så sen runt lite i stan förmodligen kanske kolla in och byta mina byxor. Sen ska vi äta glass och mat :) *haha*

Skulle vilja hitta en liten present till älsklingen också, men vet inte vad. En tröja eller skjorta kanske, eftersom allt annat han har är för stort nu.

Förkyld som fan är jag fortfarande. Hostar och snorar som fan. Men huvudet verkar ha gett med sig efter några ipren. Så bojkotta alvedon och älska ipren :)

Hörs sen!

Jag saknar min älskling redan, detta nog för att jag hade velat att han skulle vara med...
KRAM
EM♥

Framme

Nu är vi framme och upp-packade så långt som vi ska göra i kväll. Min säng är bäddad och upp-pumpad. Jag har skurat hälften av badrummet och i morgon när jag duschar blir det andra halvan *haha* Fan så här kan det inte se ut när han faktiskt har en flickvän.

Resan med färjan gick bra. Vi kollade på en surf-pingvin animerad film, kommer inte i håg vad den heter. Söt var den i alla fall. Sen lekte jag med Wacom-plattan. Riktigt svårt och kul faktiskt :)

Nu ska jag sova. I morgon ska vi träffa flickvännen och fixa lite. Blixtlåset i mina nya jeans pajjade på färjan så dom kanske vi kollar förbi kappahl och byter om dom har dom här på ön.  Annars blir det indisk mat och god glass i morgon. *Lovely*

Hörs nog i morgon också!

Kramar
Em♥

Snart bär det av

Nu åker vi snart. Emil kommer vilken minut eller kvart som helst. Färjan till Gotland avgår från Nynäshamn 21:05 och är framme i Gotland 00:20

Hade dock hellre åkt med Daniel, men det får ju inte plats någonting mer i bilen, så det går inte.

Kanske lånar jag Emils dator under tiden, annars hörs vi på torsdag

CIAO!
EM♥

Thanks for nothing

10:45 hade jag läkartid...

Före 11 var jag klar. Ordinerad alvedon och ipren. Eh jaha? men jag har ju ätit starka alvedon flera dagar? Ja men det är bara en vanlig förkylning så hem och drick vatten och ät alvedon och ipren.

Okej, men att mitt huvud sprängs, det spelar ingen roll eller?

I går kväll rann tårarna av smärta efter att jag tagit en engrams alvedon, hallå, den borde i alla fall hjälpa lite. Men nej inte alls. Kul dagar det kommer bli om det inte blir bättre fort. Nu har jag i alla fall köpt ipren, så får vi se om det ger bättre effekt. jag brukar ju svara bättre på ipren..

Men men..finns ju sjukhus på Gotland också *haha*

Nej man borde nog flytta från området så man får en annan husläkare, för odensvi suger rent ut sagt. Sak ju dit på fredag också för hande. Får se kanse avbokar den, kommer ju ändå inte leda till något resultat.  Kan slå vad om ordination vänta ut smärtan i handen. Så ja vi får se hur jag gör...

Nu ska jag softa och kolla på film tror jag

KRAM
EM♥

sjukstugan

Gick upp 7:50 i dag för att känna efter om huvudvärken var borta eller inte. och SJÄLVKLART var den inte borta. Kände den direkt när jag slog upp ögonen. *AJ*  8:00 ringde jag odensvi läkarmottagning.

"Har du onte konstant i huvudet?, vaknar du med huvudvärk också eller?"

"Ja, det är HELA tiden, somnar och vaknar med huvudvärk"

"Men du är förkyld?"

"Ja eller vad f*n det nu är för nått"

"Men vad är det för huvudvärk, vart gör det onte nånstans?"

"Pannan typ"

"Du har inte funderat på om det är bihålorna?"

"Jo precis vad jag mistänker"

"Ja det låter så, kan du komma 10:45?"


Så ja..får se vad dom säger..

Åker ju till Gotland i kväll och då pallar jag inte med att bli sämre...

Just nu sitter jag och dricker blåbärs thé, men jag blir snart galen för fastighetsskötarna håller på med motorsåg utanför.. *ajaj*

KRAM
EM♥