Grattis Kungen!

image73

GRATTIS KUNGEN!
Kungen fyller år. Hoppas han har roligare än vad jag har det i alla fall

Dagen

Vaknade 10:30 i morse. Försökte få upp DB då, men han vägrade verkligen gå upp. Så han fick sova. 11:30 gick jag in och frågade om han ville ha frukost. Jorå, han skulle ha frukost. Men jag skulle ändå stänga dörren efter mig igen när jag gick ut. Så det gjorde jag. Men kom och åt frukost det gjorde han aldrig. 12:30 gick jag in igen och kollade om han levde... då rörde han lite på sig och sa att han ville ha frukost. "Ja men jag har redan plockat undan all frukost igen"... "Men jag vill ha macka och te" okej..ut och fixade ordning lite.. Snäll som man är :) Så kom han med nöd och näppe upp. Åt sin frukost. Så ville jag kolla på skor "SUCK" ah..men jag lyckades få med honom ut. Jag hade lovat att vi skulle kolla på LCD TV också ;) SÅ vi åkte ner på stan. kollade på olika skobutiker. Hittade det som visade i förra inlägget på BIanco. Drack kaffe på Waynes och sen i bilen ut till hälla. Kollade på TV på Siba och Elgiganten. VI hittade den vi vill ha på Siba. Men lite dyrt är det faktiskt med 10.000:- för en tv. MEn får väl se om han slår till. det är ändå han som ska köpa den så han får väl göra som han vill...  Jag ska nog köpa en lite LCD till sovrummet :) Men får se.... Sen åkte vi till IKEA för att kolla på de olika golv alternativen. För jag hade sett ett mörkare golv. Men när vi kom dit var det för rött. Så vi valde det vi hade valt tidigare i alla fall... Haha..jaja..man måste ju vara säker.  Nu har jag kyckling med Curry i ugnen och fullkorns ris på spisen. Riset skulle koka i 40 MINUTER!!! Allt som är nyttigt ska ta ssåååååå lååång tid.... Får väl se hur det smakar då. Nu ska jag kolla till kycklingen!

Fika med Becca senare.... :)

CIAO!
EM♥


Dagens inköp :)

Skor & v?ska

Det blev ett par vår/sommar skor. Ben vita/stockholmsvita/ ljusgår
med strass spännen och "kuvert-väska" båda inköpta på Bianco

EM♥

Dagens

Klockan ringde 08.00 i morse. Klev upp och åt frukost. Pluggade resterande utav förmiddagen. Sen åke jag ut till Hälla och shoppade två nya halterneck toppar som jag kan ha i sommar. Allt jag handlar nu, ska fungera att ha på cypern :) HAha..ja men det är det viktiga vi ska göra i sommar. Sen ska vi renovera lägenheten och då kommer man ändå ha skrot kläder på sig så då spelar det ingen roll. Åså ska jag jobba nånting förhoppningsvis. Och då är det ju ikea uniformen som gäller. Efter Hälla köpte jag en MC Feast fullkorn och tog med mig ut till bryggan direkt efter bron på björnön, så satt jag där en stund. Sen åkte jag förbi häll och köpte åt en mjukglass. Sen var det dags att bege sig hemmåt, för DB skulle sluta kl 15.00 så han hann hem och duscha m.m innan avfärd. 2 minuter efter det att DB kommit hem, ringde det på dörren. DB´s far kom för att plocka upp honom. Så DB duschade med turbo fart, sen åkte dom. DOM ÅKTE...med Camaron :( Dom skulle köra Camaron till sthlm för att far ska sälja den :(  Lessen :( Hade kunnat köpt den... Så nu är jag helt solo. Undra bara hur det kommer gå å sova i natt.

Nu sitter jag och väntar och väntar Å VÄNTAR :) på att Becca ska bli klar nångång... Dom kommer väl typ 20:15. Så ska vi hem till hennes pappas hus åså ska vi förfesta lite... för att sen åka ner på konrad. Phue...det kommer vara så varmt på konrad i kväll så man dör.  Hade nog hellre gått på Pluto en kväll som denna. Men men..offrar mig :)

Nu sätter jag mig på  balkongen en stund innan dom kommer och hämtar mig!

KRAM
EM♥


Kvällen

När DB kom hem låg vi och pratade i sängen en stund. Han ville ner på stan och köpa en fickplunta. Ja men kanon tänkte jag, då blir det en uteservering. Skynda skynda. Så efter ett bra tag fick jag ner honom på stan och köpte en fick plunta. Sen åt vi på Café Gränden. Gick till systemet och sen drack vi kaffe på Kalle på spången. Det var verkligen inte igår man fikade där :) Men det är ju mysigt när man kan sitta ute å fika, i de gamla stadsdelarna :)
Vi satt och pratade en hel del.. Mysigt var det.

Sen åkte vi hem...

Morfars A-G är inlagd igen. Hon väckte Morfar strax innan två inatt genom att ringa och säga att hon hade ringt en ambulans för hon kunde inte andas alls. Så han gick upp och hjälpte henne ut i ambulansen. Så tog han sin bil upp dit och var med henne på akuten. Klockan tio i morse kom han hem igen. Stackarn... När han ringde då, lät han helt slut. Hade ju inte sovit någonting, så han skulle försöka göra det innan han skulle upp igen. Pratade med honom nu i kväll, A-G fick åtminstone vara kvar över natten. för dom behövde ha svar på prover som dom tog i mängder. Får väl se vad det är för fel nu då. Tror nog inte hon kommer innan helgen i alla fall.

Nu ska jag mysa...

Natti natti

EM♥


Dagens syssla

Dagens utflykt.
Tog bilen och åkte till Framnäs för att plugga. Gick ju inte att sitta inne i
detta underbara väder. Det blev i all fall 1,5 timmes pluggande i dag :)

128984-62
Vädret var underbart och vattnet glittrade vackert


128984-63
Men lite liv och rörelser var det allt på vattnet, eftersom det blåste en hel del


128984-70
En hel del båtar var ute och puttrade


128984-69
Den här äckliga grabben sprang omkring och var säkert sugen på min lunch


128984-68
Dom här odjuren flög och var allmänt läskiga


128984-65
Sen kom den här lilla krabaten


128984-66
och den här lilla killen.

128984-67
Dom hade tydligen tappat bort sina mattar, som satt runt hörnet och fikade
med ett spädbarn. Eller snarare så hade mattarna tappat bort sina hundar.
Deras mattar kanske inte gillar att jag hänger ut dom här på bloggen.
Men å andra sidan så hade dom ingen koll på vad deras hundar gjorde.
Jag vill gärna ha min lunch ifred, så därför struntar jag i det.
Så dom får vara foto offer i min blogg. Tur att dom var snälla annars hade
jag blivit rädd. Vad skulle jag gjort om dom hade börjat äta upp min lunch.


Lunch
En del utav min lunch. Lunchen bestod av:FIberrikt mörkt bröd, med rökt
skinka, brieost saltgurka. Tomat. Röd grapefrukt, keso och smoothie :)


Ted...

Kolla in http://www.youtube.com/watch?v=1hPxGmTGarM&NR=1. Så här arg har jag nästan varit på Teddy i dag. Så det är inte han som varit så arg :)
 
Hela klippet görs av ljudet. Så höj volymen!!!

BÄSTASTE :)

Underbar för det mesta

128984-60

Så här stolt blir man när världens bästa barnbarn har klippt gubben :)
6 mm och det blev riktigt fint. 20 år yngre!


Alla läsare gissa Morfar Nickes ålder!

Wanted!



128984-59

Teddy

Teddy

Teddy har fått en alldeless egen snusnäsduk :)

MÅSTEN!

Onsdag morgon... och jag har fortfarande inte fått så himla mycket skrivet på c-uppsatsen.
Det finns alltid så många andra måsten. I dag tex. Jag måste gå ut med Cathrine och Denver på en promenad. Sen måste jag få skjuts av Cathrine till DBs jobb för att hämta bilen. Sen måste jag åka till Erikslund och Runes färger och lämna tillbaka tapetkatalogerna. Sen måste jag åka till IKEA och köpa en orkidé eller nå sånt till Patricia och Samme. Sen måste jag städa lite, för att det kommer en tant å kollar på lägenheten i kväll. Sen måste jag åka till Patricia i kväll. Sen måste jag sova.
Eller hur...det är inte många måsten som faktiskt innebär c-uppsatsarbete. Inte ett enda fatksikt!

Men vad gör man. Man vill ju inte tappa bort livet helt å hållet.

FAN..!

Aja...snart kommer nog Cathrine... Hoppas hon vill skjutsa mig till DBs jobb sen då. Annars spricker hela dagsplanen...

KRAM
EM♥

D vs E

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade här senast. Har haft annat för mig, skolan och planering för framtiden och så. Dessutom har jag fått en ny allergimedicin, som gör att jag blir hur trött som helst. Hoppas det går över. Missade föresten läkartiden jag hade i morse kl 08.00. SUCK... fan får jag väl betala 120:- extra. FUCK...allt för att den där jävla k*******n inte kunde ropa upp mig i tid när jag var där i torsdags. Då had ejag ju hunnit kolla upp mina leverfläckar på förra tiden. Och sluppit betala 120:- för ett andra besök som skulle varit i dag då. Men ja...nej nu blir det väl 3x120:- SKIT KUL!  

Håller på å lagar mat.. Blir typ moussaka. fast inte med aubergine....

Hoppas Danne kommer hem med mjölken snart... Han grymtade dock lite när jag ringde och frågade om han kunde köpa mjölk på vägen hem.
D: Men du har ju fan bil, det är bara å åka till affären.
E: Ja men jag har precis varit där och glömde mjölken.
D: Men åååh, så då ska jag cykla värsta omvägen för att handla mjölk.
E: Ja..men vadå sån omväg blir det väl inte.
D: JOOO
D: Aja vi får se hur jag gör.

Haha...första dagen han cyklar till jobbet. HAHAH... han kommer va seg i kväll säkert. Han gick ju upp strax efter sex istället för strax innan sju.

Har försökt jobbat med C-uppsatsen i dag. Men det går så jäkla segt. Usch. Orkar fan inte angagera mig. Kommer ingen vart.
Usch usch!

Näe nu ska jag fortsättta med maten..

CIAO!
EM♥

Partaj

Ja då har man vaknat och ätit frukost m.m... Gårdagen var kul :)
Becca, vart tog du vägen? Fick du ditt r*gg?
Vi tog en taxi hem strax innan två sen åt vi nån macka hemma så grejade vi lite :)

SKa till hökåsen igen nu...
CIAO!

KRAM
EM♥


Lillkatten

Hur ska nu Lillkatten klara sig utan Storkatten. Brorsan har ju varit hans allt här i livet. Förutom mamma så klart, å hon är ju fortfarande kvar hemma :)
TeddyTeddy

Kitte, Kitty, Storkatten, Miffo, Kitt, Gose :)

KittyKitty

Nu har storkatten flyttat :(

Kittys favorit platsNu har Kitty flyttat

Nu har storkatten flyttat hemifrån... Han har flyttat till Becca. Hoppas dom två kommer trivas med varandra. Å du Becca, nu är du absolut inte singel längre :) Nu har du din karl igen. Nån som ligger på andra sänghalvan och brottas om täcket, nån som skitar ner så du blir irriterad och nån som pinkar ner överallt :)
En annorlunda katt med annorluna humörsvängningar. En underbar katt med underbara humörsvängningar:)
Kom ihåg att han ändå är den bästa :)

PUSS EM♥

FUCKING TV3!

Har setat framför TV 3 sedan kl 20:00 och försökt se på simon & thomas å nu försöker jag sa mitt absoluta favoritprogram City akuten, men ICKE...för 10 sekunder slocknar kanalen å det blir svart i typ 20 sekunder. Otroligt irriterande. För det går ju inte å titta på någonting, för man missar ju allt viktigt...!
Varför ska allting alltid jävlas med mig för??!???!???!???
VILL DÖDA NÅN!

εmma