Vad är vetenskap?

Vad är vetenskap?

Det har jag tillbringat hela denna långa dag med att försöka besvara. I en vetenskaplig text också. Med referenser och speciell referens lista. usch säger jag bara, det svåraste jag gjort någonsin.

Nu är jag alldeless slut.  Ska hoppa in å ta en snabbdusch och sen ska jag gosa med DB :)

My L♥VE!

KRAM
EM ♥


To Day

Idag var en sån dag då det bara skulle vara SKOLA och PLUGGA i mitt liv. Men tro inte att det blev så.. Jag har inte ens pluggat i tio minuter i dag. Jag körde DB till jobbet 06:50, sen åkte jag hem, å märkte att jag inte hade nå husnycklar. Så jag åkte tillbaka till jobbet å hämtade dom åsen hem igen. Somnade knappt en timme. Upp och fixade till mig lite och sen åkte jag ner på stan för att kolla på Bok-Rean om jag hittade nå bra böcker om färgsättning, färg och färglära. Men nej inte det inte. Var på banken också å försökte boka en tid för att få ett lånelöfte, men jag fick bara ett telefon nr till någon som satt  på övervåningen. Så jag gick ut från banken och ringde in till banken. Haha. Vi fick en tid i morgon. Men kanske lägenheten stiger för mycket. Det var ju dock en del å fixa. Ny kyl, frys, ugn och gärna ett badkar. Och så såklart tapeter och målning i samtliga rum. Men jag kan ju inte tapetsera, å verkligen inte mönsterpassning. Så i så fall måste vi hitta nån som är bra på det...

Kl 12 var det bestämt att det skulle serveras våfflor hemma hos morfar. Så stress på stan blev det. Han inte kolla så mycket som jag ville på bokrean, men sån man får ta. Morfar stog och stekte våfflor när jag kom dit. AG såg ut som FAn rent ut sagt. Dom hade druckti två groggar i lördags, och eftersom hon äter varan så fick hon tydligen inte göra det. Så det har formodligen gått sönder massor med blodkärl i hela ansiktet. Men ingen fara tror jag. Hon hade inge ont och hon såg som vanligt på ögat. Men hon var helt spräng röd i ögat och helt svart/blå på hela vänster ansiktshalva. Ingen som talat om för dom att det kunde gå så illa med lite alkohol.  Skulle hjälpa morfar med att kolla på räkningar, men det var inge probelm, bara han som tyckte hans telefonräkning var hög. Men den var som alla andras. Sen fixade jag hans nummer presentation.

Sen efter lunchen och fixet, åkte jag till SIBA för att byta ut mitt visnings ex  (som var alldeless repigt och skabbigt)Ja alltså visnings exet av min Canon digital kamera. Så nu har jag en alldeless ny och fin. Fast dåligt att det tagit så sjukt lång tid dock. Men men...så är det väl ibland.
Efter SIBA åkte jag till Roland och betalade ljuddämparen och avgasröret. 

Igår var jag hos Roland och valde färg till bilen.. Såååååå fin kommer den bli.
Ska bara ha ett bra namn på bilen....

Nu ska jag fortsätta kolla på desperate housewifes. Tror jag nästan är fast igen.

Älskar DB massor!

KRAM

EM♥

Lena!

Lena

Ytterligare ett jobb är det. Mycket gemytligt, litet och trevligt, med jätte trevlig personal :) Dom som klagade var ju faktiskt en del utav "idioterna" som var här och festade. Haha...  Inga i huset här har klagat hitils och inte dom i det fula huset rakt över gatan heller ;) Haha..

Dagarna som gått

Har inte skrivit på ett tag.

Onsdag
Som sagt. Dagen för alla par. Jag och DB var på tusen & en natt och åt två rätters middag. Hoummus & libanesisk sallad med pitabröd till förrät. Grillad mälargös, sjötunga & lax med potatisgratäng/klyftpotatis med två sorters såser till. GOTT GOTT. men vi lämnade mer än hälften av all fisk. Det var så himla mycket mat.... Efter middagen gick vi till Varda för en UNDERBAR vodka lime.  Sen tog vi bussen hem.
Hela kvällen var jätte mysig. Vi pratade framtid, jobba, ny bostad. Lån, pengar ja vi pratade till o med familj. Men inge allvarligt dock...

Torsdag
Ingenting i skolan, utan jag tillbringade dagen hemma tillsammans med dammsugaren. Dammsög hela lägenheten det tog över två timmar. *jobbigt* På kvällen var jag med Becca och fikade, mycket trevligt. Såg dock en idiot och hennes två kompisar. Aja... det är hon som går miste om någonting inte jag.

Fredag
Hemma under dagen och tvättade en massa tvätt. Morfar kom hit och jag klippte honom. Det gick bra det =)
På kvällen kom Hagge hit och åt tacos med oss. GOTT! Sen kom Rebecca hit Å vi sjöng sing star. Sen kom det idioter å klankade ner på våran underhållning. Så vi la av. Men efter ett tag blev idioterna nerröstade av DB och Hagge. Så vi körde sing star igen =) Det blev sent. Folk gick hem vid 02:30 Men jag och DB pratade till kl 6.. oops jag som skulle jobba dagen efter. Men det var det värt. Jag bev så rörd av DBs ord. Så fint. Fan vad jag älskar honom!

Lördag
Började jobba på Aroslund 13:45.  Det var jag och Tone som jobbade själva. Det gick jätte bra. Dock var det lite körigt när jag skulle ha rast. Å folk kom å plingade på deli-klockan heeela tiden. Men det löste sig till slut.
Slutade 20:30. Kastade mig in i bilen, åkte hem, duschade, sminkade mig och fixade håret. Sen kastade jag mig i bilen igen och åkte till Larsa och Nanna, där DB var och förfestade för fullt. Vi hamnade till slut på Blue Moon. Mimmi la en Pizza utanför, men sen så HAHA....
Där inne såg jag en jobbar kompis. Hon stog inne på toaletten, omringad av två vakter och en anställd.  Hon hade spytt ner HELA damtoaletts området. FYFY. Så stog hon år skrek å sluddrade så man knappt hörde "Aah men va kochtr dde åh ta taxchi hema å tokra upp dåh?" Haha...fyfan . HON VAR SÅ JÄVLA JÄVLA PACKAD. Så träffade jag en annan jobbar kompis. Å hon berättade att hon var där jämt och alltid var helt jävla aspackad. Å att det var gäng tanter från jobbet som alltid var ute och som alltid blev asfulla.
Fyfan, vad patetiskt....

Söndag
I morse sov jag till 11:30. Helt slut efter hela helgens bravader. DB kom in och väckte mig när han hade fixat frukost  =). Vid 13:22 tog jag bussen till stationen, bytte till buss 14 och åkte till Råby å hämtade bilen. Sen åkte jag hem hit och hämtade DB, körde honom till gymmet och åkte själv ut till Hälla. Skulle hitta en present till Stoffe som fyller år idag, men har kalas i morgon. Men det blev en dyr present. hittade nämligen ingenting till Stoffe, men en tjock vinterjacka åt mig för 800:- Haha...så det kan bli.
 
Nu ska jag pussas och sen sova!
God Natt!

EM♥


Hearts...

128984-47
Har plockat och städat hela dagen, blev dock inte klar. Får ta resten i morgon. Nu har jag duschat, sminkat mig, fixat håret så jag är fixad och klar. Nu väntar jag bara på att DB ska komma hem. *Mysigt*


Em + DB

128984-46

Så här ska vi tillbringa våran alla hjärtans dag.
Vi ska gå på  Underbara älskade på bio.
Sen ska vi äta någonstans. Vet inte vad det blir för restaurang,
men det blir nog ingenting speciellt.

Jag älskar min DB!


PUSS O KRAM EM♥

På alla hjärtans dag


128984-45

Detta är dagen för alla par. Det ska vara mysigt och gulligt och helt underbart. Jag hoppas att jag kommer få en sån kväll i kväll, eftersom jag lever i ett parförhållande. ..
Men jag tänker även på en speciell person, som borde leva i ett förhållande, men som tyvärr inte gör det längre. Jag var och lämnade ros och hjärtballong och godis hos henne igår. Så jag har försökt ge henne lite alla hjärtansdag feeling. Även om det nog är svårt för dig att känna någonting annat än sorg, besvikelse och ilska just nu... Men det blir bättre...
Jag finns här för dig...

Glad alla hjärtans dag

128984-44

Glad alla hjärtans dag


Less =/ X 2

Jobbat i dag. Så jävla trist.

Kom  hem, tog reda på all disk, både ren och skitig. Slog på datorn, men det tog typ 20 minuter för den gjorde massa extra installationer åså *drygt* Sen gjort DB Chorizo och macaroner, tråkigt även det. Men duger som tråkig söndags bukfylla.

Jag skulle kunna DÖDA för en kanelbulle just för tillfället. Så jävla sugen...! Funderar ärligt på att ta mig till affären, men det är söndag å hur mycket gott finns det kvar i nybakta hyllan då. Å jag kan inte åka till Maxi, för DB är hos Tony, å har bilen. Så ska jag ha nå så får jag gå =(

Å i morgon är det heldag i F*tt Eskilstuna. 8.35 tåget dit (om jag inte tar det tidigare, för att få skjuts av DB till stationen, då blir det  7.35) Sen blir det 15:53 tåget hem till älskade Västerå igen. Där morfar står på stationen å väntar. Så ska jag sätta mig bakom ratten på hans RUTTNA volvo å köra till fjärdhundra. Ellie fyller år. 17 tror jag.




Fan vad B allt känns. Tror fan att jag skulle kunna slå ner nån just för tillfället. Men är inte direkt förbannad. Bara jävligt less och irriterad!

EM•

Less =/

Jag går igenom små rum
och alla speglar de
olika sidor av samma sak
Jag går igenom små rum i mig

Jag har en underlig dröm
där jag får träffa en flicka
som vet nästan allt om mig
och hon berättar så vist om mig

Ref: Om allt som jag visste men inte kunde
Om allt som jag gjorde men aldrig fick förlåta
Om allt som jag tänkt men inte förstått
och allt som jag fått som jag slarvat bort

Jag går igenom mig själv
jag går igenom
de olika sidor som bor i mig
och alla har de en färg, ett namn

Jag har en ovanlig vän
som kan berätta om ting
som hör samman på flera sätt
och jag vill lära mig allt om sånt

Jag får veta sanningen om sånt som inte finns
Jag får möta människor som bara blir symboler
Jag får höra läran om allt det som aldrig hänt
Jag får möta flickan som är jag, som inte finns
men som vet allt om allt


Jag går igenom små rum
och alla spelgar de
olika sidor av samma sak
Jag går igenom små rum, små rum...

Smothie =)



Kvällen har jag tillbringat med denna smothie. Hallon, banan, honung och vaniljyoghurt. Gott =)


Livet är sådär... Är sjuk, känner mig stressad över det mesta, men orkar inte ta tag i någonting. Ville börja simma å träna ordentligt, men när man äntligen hade lyckats motivera sig själv..så blir man sjuk så det  bara är och glömma.
I dag var det meningen att jag skulle sova ut..lääänge för att sömn är bästa botemedlet om man är sjuk. Sen skulle jag gå upp o bara ta det lugnt. Heeeel dan.
Jag gick upp 06:15, duschade och skjutsade DB till jobbet. Tog sen en frukost på Mc Donalds ÄCKLIGT!
Sen åkte jag till högskoleparkeringen och parkerade bilen. För 08:15 hade jag tid för cellprovstagning hos Kvinnoläkarna. Skit trött å asrisig kliver jag in där, å vem träffar man där. Hm... jo... En gammal avdankad släkting. Mammas kusin. FAN VAD PINSAMT! Hon jobbade tydligen som sekreterare där, så henne lär man ju fortsätta stöta på VARJE gång man går dit =(
Undra vad hon hade för tankar.. "Aha...vad gör hon här, tänk om hon har en farlig könssjukdom, eller tänk om hon är GRAVID, eller ska hon bara ha P-piller, men har hon pojkvän?!? eller har hon tillfälliga relationer...FYFY.. inge kul å stöta på sånt folk där ju...


Nej nu blir det shlager special Jeopardy =)


Prosit

EM♥

Helgens bravader

Fredag:
På eftermiddagen träffade jag brorsan på stan för en fika och hämtning av  bensin kortet.
Sen kom DB ner och han handlade en del kläder på MQ, sen åkte vi till hans frisör och medans han klippte sig så åkte jag o handlade matsäck till lördagens utflykt.
Under hela dagen hade jag seriösa kramper i magen. Kändes som att nån körde in en kniv och vred om hela kvällen. Vette fan vad det är för något. Hade så några dagar förra veckan också. Vet inte...

Lördag:
Fortfarande kramper och ont i hela magområdet.
snowboard för hela slanten i går. Gick upp utan å klaga 06:15. Fixade matsäcken och frukost. Packade bilen och styrde iväg för att plocka upp Molle.
Hela dagen har varit helt underbar, trots krämpor och träningsvärk. Vi åkte som bara den hela dagen, förutom lunchpausen. Db var hur duktig som helst. Han hade ju trots allt bara stått på snowboarden under en period förut. Han var helt enkelt grym för att vara så pass mycket nybörjare som han ändå är.
Vi kom hem vid sju tiden, efter att ha släppt av Molle och hämtade Spicy Hot. GOTT =)
Det var ju melodifestiveln del 1 så självklart bänkade jag mig framför tv´n.. men somnade under Uno Svenningssons låt. Sen vaknade jag och såg på slutröstningen. Ville ju faktiskt att "simon & Garfunkel" låten skulel gå direkt till final. Och så klart Tommy Nilsson, the one and only =)
Men nej..självklart blev det ju ANNA BOOK?!?! Fyfy....´kändes liksom lite..hm.. nae.... inte bra i alla fall.


Söndag:
I dag vaknade vi 08.50 och ansträngde oss för att kunna resa oss upp ur sängen med krämpor och träningsvärk. Sen åt vi frukost. Åkte en sväng ut till Hälla för att kolla på sova butiken. Å vi hittade en super skön säng. Hästens var den som var skönast faktiskt...
Men jag vet inte, det kostar ju en hel del. Får se. Tyvärr så höjer dom priserna I MORGON! Den sängen vi vill ha höjer dom med 1000:- fan det är ju ändå ganska mycket...

Nu är vi i hökåsen och har precis fikat med smörgås och kaffe...

Ska väl åka härifrån så småningom.
I morgon är det skola igen som vanligt....

Nu är vi hemma. DB sitter inne i sin data/musik skrubb och jag är här ute. Det är tråkigt söndag som vanligt. Hatar fan söndagar.  Tror aldrig att jag har haft en riktigt bra söndag någonsin. Min mamma dog på en söndag också...så nej... ABSOLUT ingen bra dag. Nästan så att måndagar är bättre.

Orkar inte bry mig...så...

CIAO :)

EM♥


En man en Kvinna...

Test.

Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 21 poäng

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 7 Poäng.