♥ GOTT NYTT ÅR ♥



 

♥ GOTT NYTT ÅR ♥



Det kommer en 2008 år sammanfattning så småning om. men i kväll skall det firas :)

stora paketinslagar dagen.

gick upp strax vid 09 i morse. Åt frukost och gjorde mig i ordning. sen tjatade jag upp Danne så han också blev klar. så släppte han av mig på stan och jag träffade Becca och vi strosade runt lite. Köpte två tunikor och julklapp till älskling..

Sen kom Danne ner på stan och vi tre åt lunch på gränden. Veggo lasagne blev det i dag *mums*

sen åkte vi ut till IKEA för Becca skulle kolla julklapp och jag började jobba.

Sen jobbade jag och kom hem lagom till strax före 21. Då lagade jag spagettid och köttfärssås till middag, Vi åt den sen hade jag stora paketinslagardagen PHUE säger jag bara. Drygt som fasen innan det blev klart. lack o stämpel och allt skit Haha. tänk att man aldrig kan nöja sig med det simpla. TYPISKT mig :)

Nu är klockan efter tolv och det har blivit dan före doppare dan´

NATTI NATTI

EM♥

dagen

Jag är helt slut...

Det var julfirande med julbord hos C och M i går, mycket trevligt :)

I morse vaknade vi vid 9 och gick upp strax efter. Höll på å fixade lite och så. Då jag upptäckte att tåget vi tänkt ta till sthlm var fullbokat. *panik* nej då, men nästa. Vi kollade buss till slut och så fick det bli. kruxet var bara att bussen gick 11:00 och klockan hade nu hunnit bli 10:15 *shit* Men snälla C ställde upp och skjutsade oss i all stress *tack*

Han med bussen gjorde vi också. Men fy för att åka buss. Men fram kom vi :)

Sen tog vi tunnelbanan hem till syster och åt lite. Sen tog vi oss till vällingby centrum där vi tillbringade större delen av dagen. Sen hem och lagade kyckling fajitas. Sen i väg till sergels bion för att se burnin´after reading. Såååå dålig film. Men ANNA TACK för biljetterna :)

Nu är vi hemma och tar det lugnt..

I morgon nyköping...

God Natt!

EM♥


Jobb jobb jobb jobb jobb JUL?

God Morgon! *tiiiiiiiiidigt* iaf för mig...

I Onsdags kom jag hem från jobbet efter 21. I går Torsdag jobbade jag 11-20, sen var det julträff till efter 22. Och i dag börjar jag 8:00!!! *tjihoo*

Slutar kl 17 i dag och kl 18 ska vi vara hos Cathrine. :)

jag är så jävla trött så jag vet inte vad jag heter. Ska sitta och tyckas i information tills det rinner ut genom munnen. Herreguu´hur ska det här gå?
Varför var det tvunget att vara just i dag, på min tänkte lediga fredag :(
Men men, det går nog bra och kanske blir kul till o med

I morgon åker vi till Stockholm, på söndag åker vi från Stockholm till Nyköping och från Nyköping och hem hit igen.

Nu ska jag borsta tänderna!

Natti natti, höll jag på att skriva *haha* (snacka trött) men
God morgon på er, hoppas eran dag blir bra !


EM♥


Jag vill vinna denna!

Man kan vinna en NikonD60



Om man vill ha chansen att vinna en sån här kamera så ska man gå in på digitalkameror. Här kan man tävla digitalkameror.se


jag vill vinna! :)




GRATIS färgade linser!

Jag skulle vilja testa färgade linser. Så hittade jag fargadelinser.com   där man som bloggare får ett jättebra erbjudande!






 






Prova du med vettja!  http://www.fargadelinser.se/

J*VLA ELLOS

J*vla ELLOS HELV*TE!

Skickade efter en tröja för en dryg vecka sedan som skulle vara SÅÅÅÅ himla bra till julafton och nyår och så. Så får jag hem pakethelvetet i går och då står det rätt artikel nr på plasten och alt ser bra ut. Men i den ligger en ful liten kofta i stl 38. Med nå jävla mönster på.
VART ÄR MIN CARDIGAN???
Ringer upp fanskapet. "Ja den du skulle ha är ju tyvärr slut"
Eeeh jaha, jag fick dessutom 40% på den beställningen så det går ju inte att beställa någonting annat heller.. IDIOTER!

Nej nu är jag sur.

Hemma med ont i magen är jag också så det  kan bara bli bättre!

EM♥

önkelista till tomten :)



underbara skönhet och öf

I dag blev det ett andra besök på öf (öppna förskolan) med Nova och Camilla. Extra mysigt i dag, eftersom  det var veckans sista träff innan lucia. Så det sjöngs julsånger under sångstunden. Och fikades med lussebulle till kaffet. jag matade Nova med youghurt :) Hehe, inte helt lätt eftersom den sötungen ALDRIG vill sitta still. men det gick :)
Sen träffade jag Becca och åt kycklingspett till lunch och sen åkte vi hem hit och fixade med posten som kommit till Ica och så...


I dag har jag gjort två grejer som jag kanske ger bort i julklapp :)
Sen har jag fått hem min underbara skönhet, den kom med posten i dag :D



egengjorda julklappar :)

Tog det lugnt i morse. sen åkte jag och handlade ingredienser till lite ätbara julklappar, sen hämtade jag ut min kamera på Siba. sen åkte jag till jobbet och jobbade. Kom hem strax vid halv nio. Åt lite kvällsmål och kollade datorn.

Nu har jag gjort 4 utav egengjorda julklapparna. har aldrig gjort det förr så jag vet inte hur det blir, men det visar sig.

I morgon kanske jag fortsätter. Annars på torsdag då jag är ledig.
I morgon skulle jag ha varit ledig, men det bli upplärning i stället. Så heldag 11-20, tufft med ganska kul tror jag nog :)


Huvudet bankar så jag borde nog softa innan sovdags

EM♥


kaos

Alldeless förkyld. Och så ringer chefen och säger att hon vill att jag ska komma in 3 timmar tidigare. Men när jag ringde tillbaka hade dom redan fixat det. Skönt så slapp jag fundera ens en gång.
Men jag lovad iaf att jag skulle komma in min ordinarie tid.

nehepp nu blev jag inringd iaf..

okej jobbet kallar

CIAO!
EM♥

bojkotta Willys

Blev alldeless dålig i går. det kom sakta krypandes under hela dagen och när jag gick och la mig kände jag mig döende *haha*
Vaknade iaf inte sämre i morse så det är ju skönt iaf, men det kommer väl.

Ska ju jobba måndag, tisdag och kanske onsdag också. och sen fredag-måndag så det måste gå.

Har städat upp bland massa grejer runt mitt nattduksbord och fixat med halsdukar, vantar och mössor i hallen. sen har jag precis varit och handlat. Blev Willys den här gången för att ge det hela en chans. Men nej jag gillar det inte. Dom har verkligen ingenting och det dom har är bara skit. Så nej Ica får det bli..

Gårdagens middag var väldigt trevlig vi pratade och pratade, önskar bara att vi sågs lite oftare. Hoppas det inte går så lång tid till nästa gång :)

Nu ska jag gosa ner mig i soffan.

Dagens citat "Det finns idioter till allt. Vissa är dock mer idioter än andra"

EM♥

ännu en merit

Jobbade till trax före halv nio i går kväll. Gick bra, fick ett upplärnings erbjudande. Kanske kan leda till lite mer timmar i alla fall. Om inte annat så är det en merit till att lägga till på cv´t  *yes*

I dag hade vi sovmorgon till 10, sen åt vi lite frukost innan vi åke ner till stationen och hämtade upp syster. Sen "fikade" vi på Karlsson på taket. (vatten och thé) men mysig lokal är det ju man betalar för trots allt :)
Efter stan åkte vi till mormor och åt en smörgås och drack kaffe.  sen var vi kvar där och tjattrade med henne. sen begav vi oss hem till oss. Här hemma har vi bara slappat och tagit det lugnt ett tag.
Daniel och syster åkte precis till hökåsen, dom ska äta pizza där. Jag ska träffa söt-Karro och äta lite på stan *äntligen*
Vi har inte setts på hur länge som helst. Vi är så dåliga på att få till det :)

Så hon kommer nog snart och hämtar mig *trevligt trevligt*

Tror fan jag är sjuk snart, känns så

Ha de

Em♥

Öpnna förskolan premiär

Japp premiär för min del. Men Nova var rena veteranen i sammanhanget *haha'
Hon drog i väg från oss titt som tätt och hittade på eget. En mamma hade med sig sin alldeless lilla nya bäbis också och den lille killen tyckte Nova var jätte spännande :) Han var ju så himla liten.

Sen lyckades busungen med bragden att fastna med huvudet mellan två trätrappsteg upp till en rutchkana. Stackars. Jag märkte direkt att hon satt fast. Då var jag glad att Camilla fanns i närheten "Camilla, nu sitter hon fast också" *haha*
Camilla fick dra ut huvudet över sandpapper (halkskydd till trappstegen) så hon blev alldeless röd över hela huvudet.
Men hon skrek förbannat i ca 2 minuter sen var det bra igen...

Nu är jag hemma och har släng in kyckling i ugnen och en form med potatis, morot, rödbettor och rödlök i ugnen *mums*

Sen kommer Becca och så blir det V.I.P på IKEA, får se om jag får med mig mannen också..?!?

EM♥

♥ macchiato ♥ träning ♥ två söta själar ♥

Nu har jag jobbat i fem dagar i streck och i dag har jag varit LEDIG. Helt underbart :)

Tvättade mellan 12-14 och 12:23 när jag precis skulle gå ner och hänga tvätten (började tidigare än 12) ringde morfar på porttelefonen. Sen kom han upp och sa "nu åker vi och äter lunch" Så då  gick jag ner och hängde tvätten sen åkte vi till Johhnys krog och åt skinkstek med apelsinsås *mums*

Efter lunche skjutsade han hem mig så jag kunde ta upp tvätten sen skjutsade han ner mig till stan så jag kunde gå in på ams. Där träffade jag Becca och vi drack en latte macchiato *gott*

17:20 kom Beccas pappa och hämtade mig så hämtade vi upp Becca och åkte till träningen. Det var inte den ordinarie "tränare/ledaren"  i dag upptäckte vi precis när vi skulle gå in. Och eftersom vi egentligen inte var sugna på BSU innan så skippade vi det då och körde ett pass på gymmet i stället. *skönt*

Väl hemma lagade jag laxpanna med ris och sallad.




I går på jobbet träffade jag en väldigt söt bloggskrivare, vars blogg jag läser dagligen. Och hennes SUPERFINA små tvillingar. Så himla söta :) Och personligen tror jag ALDRIG att jag hade orkat pallra mig ut bland fol så tidigt efter en tvillingfödsel. Så  en stor eloge för det!

Kramar
EM♥