Lördag

Lördag
Vädernissarna hade lovat 15 grader och sol idag, men hm...näe inte direkt  10 grader och moln. Passar sig inte för våffelgräddning på altanen i hökåsen. Det som hade varit så mysigt, även om jag inte är någon våffel fantast. Men jag lever på hoppet för morgondagens väder. I morgon måstes det pluggas ordentligt *SUCK*
mmh...vad gör man inte...

Jaja...nu försöker jag dra ner DB på stan, kan ju inte sitta och ruttna här hemma.
men det verkar ju j*ligt svårt...

Drar väl ner själv annars så

CIAO!

EM♥

YES!

image240





tv4.se

TINA!

Det är en väldans soft kväll för mig i dag. TIll o med så pass soft att jag funderar på hur jag ska kunna hålla mig vaken och få se vem som vinner Let´s Dance. Vill bara sova, men jag måste ju se vem som vinner.

Jag har aldrig tidigare gillat Tina Nordström. Jag har rent av ogillat henne tidigare, men jag är ju inte sämre än att jag faktiskt erkänner när jag har fel (i alla fall i det här fallet) jag har haft fel. JAG GILLAR TINA!!

Så därför hejjar jag på kvällens Tina i kvällens final

TINA!

image237

image239 image238


Bilderna har jag lånat från:  icakuriren.se, tvnytt.com, http://silfverstierna.blogg.se


Kvällen middag

DB är på afterwork eller som Anna påpekade After-school på Bill & Bob, så jag är hemma och myser med Teddy. Teddy har fått chevré ost, gissa om han åt :)
Kvällens middag blev även den vegetarisk, tortillias med spenat-mix sallad, rödlök,  avokado, tomat, suger snaps, färska champinjoner, chevré ost egenrostade pinjenötter, vitlöksdipp, och garlic salsa *mums* det var jätte gott :)



image235
Kvällens solo-middag

image236
*mums*

Nu dippar jag majs-krokar och sugersnaps i den överblivna vitlöksdippen :)

right now

Är hos Becca nu, vi har handlat, tränat och ätit lunch. Nu har vi även kokat morots soppan mmmmh den smakar underbart. Men vi ska inte äta den förens om en dryg timma. Vi äter den med färskt majsbröd *mums*
Vegetariskt och allt. Om man gör som det står i receptet (tidigare inlägg) och använder havre mjölk så blir det ju vegan-soppa. Men vi använda ca 1 dl vanlig lättmjölk. Prova om ni gillar morötter :)

Nu ska vi softa ett tag sen ska vi äta soppan och bege oss ner på bion!

EM♥

PIA!

Välkommen till bloggen!

För att kommentera så trycker du på kommentar under inlägget. När du har skrivit klart så kommer det upp en kod i ett fält. Den skriver du av som det står. Med stora eller små bokstäver beroende på vad det står. Sen ska det vara klart. Prova dig fram :)

KRAM
EM♥

Sol vind och snart vår!

Nu får man passa på att skriva ett inlägg.. För i natt byter dom servrar och grejar här och då kommer det strula till sig... och man måste bekräfta att man har bytt...*krongel krongel* men hoppas på att blogg.se blir bättre i fortsättningen..

07:40 ringde DB´s klocka. Eftersom jag skulle skjutsa honom för att jag ville ha bilen så gick jag också upp då. Hade räkt med en halvtimmes sömn till, men just då var jag sååå trött. har inte behövt gå upp så "tidigt" på länge. (Evelina, jag lider med dig att behöva gå upp så tidigt som du gör :) )

Nu ska jag kolla mail och så. Packa min väska och sen åka förbi morfar och försöka hjälpa honom med nån sladd i förrådet *SUCK* ja få se hur det går. Nu blir han väl sur för att jag inte ringt innan eller nå sånt. jaja det får man ta. Sen ska jag till Becca, vi ska åka och handla, Becca behövde handla och vi tänkte äta morotssoppa i kväll :) Sen åker vi och tränar en sväng. Sen blir det hem och laga soppan och sen 27 dresses förhandsvining i kväll. Ska bli kul det :) Blir till att plugga i morgon hela dagen och i helgen... Solen skiner och himlen är blå så livet är på topp :)


EM ♥

morots soppa :)

Morotssoppa med linser och apelsin 5 portioner
500 g morötter
1 gul lök
2 dl röda linser
2 grönsaksbuljongtärningar
8 dl vatten
1 apelsin eller lite outspädd apelsinjos
3-4 dl havremjölk
ev. en skvätt havregrädde
1 tsk curry
en nypa malen muskotnöt
salt, svartpeppar

Finhacka löken. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs löken mjuk tillsammans med curryn. Skala och slanta morötterna och lägg i dem tillsammans med buljongtärningarna, linser och vatten och låt soppan koka upp. Sänk sedan värmen och låt det puttra i drygt en kvart. Skala och skär apelsinen i mindre bitar. Lägg apelsinbitarna i kastrullen och mixa soppan slät. I med så mycket havremjölk du vill ha. Själv gillar jag tjocka soppor. Smaka av med salt och peppar och en gnutta muskotnöt.

Receptet kommer från:
http://veganvrak.blogspot.com/

Mera morot Becca :)

Den här låter ju spännande den med..hm... undra om DB kommer gilla att bli serverad morotsmiddag massa dagar i rad *haha*

Morotssås med nötter
Inlagd av: a eriksson Inlagd: 2008-02-14
Ingredienser
4 morötter
2 dl buljong
2 dl Creme Fraiche
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1,5 tsk timjan
1 dl riven ost (eller mer!)
1 dl mixade nötter, t ex hassel
(ca 0,5 dl mjölk)


 
Fakta
Portioner: 2-3 port
Tillagningstid: ca 30-40 min

Betyg
4,5
(2 betyg)
Logga in för att rösta
 

Tillagning
Koka morötterna mjuka i 2 dl buljong (eller med en bit lök går också bra).
Mixa dem fint i food processor och blanda med Crème Fraich i en kastrull.
Tillsätt kryddorna.
Mixa nötterna fint och blanda i. Blanda till sist ner osten och rör om.
Såsen är vid det här laget ganska tjock, så om man vill ha en mer flytande sås kan man blanda i en skvätt mjölk till sist och låta bli varmt.

Servera med pasta!


Receptet finns på
http://www.vegetariskt.com/

Morotsbiffar ??

Vad ska vi tro om det här då? Det är jag inte lika säker på om det är gott eller inte... Nån som vet?
Det kommer i alla fall inte gå att få i DB *tror jag*

Morotsbiffar
Inlagd av: jennan Inlagd: 2006-08-14
Ingredienser
5-6 finrivna morötter
1 gul lök
2 ägg
3 msk skorpmjöl
1 msk potatismjöl
salt, peppar
ev lite vatten
 
Fakta
Portioner: 4
Tillagningstid: 20 min

Betyg
4
(5 betyg)
Logga in för att rösta
 

Tillagning
Hacka löken. Blanda ägg med skorpmjölet och potatismjölet. Blanda ner löken. Låt stå 5 min. Späd ev med lite vatten. Rör ner morötterna. Krydda.
Forma till biffar med hjälp av en matsked och stek i olja.

Receptet finns på
http://www.vegetariskt.com/

Morotspastasås

Den här kanske man också borde prova, jag brukar göra en liknande, men utan krossade tomater och med lite chilisås i stället och självklart har jag även i vitlök :)


Morotspastasås
Inlagd av: Plina Inlagd: 2005-06-03
Ingredienser
4 morötter
1 lök
1 burk creme fraiche
1 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
1 burk krossade tomater
3 msk tomatpure

KRYDDOR:
1 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk oregano
1 tsk basilika
 
Fakta
Portioner: 4 portioner.
Tillagningstid: förberedelser 15 min + koktid 35 min.

Betyg
4
(1 betyg)
Logga in för att rösta
 

Tillagning
Riv morötterna, hacka löken. Blanda alla ingrediensera utom kryddorna.

Koka 25 min, svag värme, under lock

Blanda i kryddorna och koka ytterligare 10 min.

Servera till bandspagetti, eller penne pasta.


Receptet finns på
http://www.vegetariskt.com/

Morotslasagne


Den här måste jag testa nån dag framöver... det borde vara hur gott som helst.  I dag har jag tagit fram köttfärs så det blir köttfärsås (kanske) med morot i och spagetti *mums*. 
Undra hur den kommer gå hem hos DB då, morot är ju inte direkt hans favorit. och nu blir det helt vegetariskt... *haha* men han kan ju få en korvskiva på sidan om. Fast jag tror att om jag prövar receptet så kommer jag nog ha mycket mer morot för att det blir godare då tror jag...

Nån som har testat morotslasagne?



Morotslasagne
Inlagd av: Per Inlagd: 2004-08-05
Ingredienser
Lasagneplattor (förkokta)
Vatten
2 stora morötter
500 g keso
2 burkar krossade tomater
2 gula lökar
2 msk olja
2 dl riven ost
salt & vitpeppar
1 vitlöksklyfta
2 krm oregano
hackad persilja
 
Fakta
Portioner: 4
Tillagningstid: -

Betyg
4
(12 betyg)
Logga in för att rösta
 

Tillagning
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och riv morötterna fint och hacka löken. Fräs morötter och lök i olja (i en kastrull). Häll sedan i tomaterna samt krydda. Låt koka på svag värme i cirka 15 minuter och tillsätt sedan keson. Såsen kan behöva spädas med vatten då lasagneplattorna suger upp mycket vätska (2 liter sås går åt). Varva lasagneplattorna och såsen i en ugnssäker form (lasagneplattor i botten och sås på översta lagret). Strö över den rivna osten. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter. Strö över persilja innan servering. Serveras med grönsallad.


Receptet finns på
http://www.vegetariskt.com

Stockholm

Jag kom till slut fram till DBs syster. Efter en resa med vissa delar i 40km/h i snöstorm, med sommardäck, utan spolarvätska. Det vill säga det gick j*vligt sakta och jag såg typ ingenting.

När jag kom fram åt vi frukost gott färskt bröd med ägg  på :)
Sen tog vi oss ut i storsta´n :) Vi bestämde att vi skulle ta oss till moderna museét och Andy Warhol utställningen. Skulle vi då byta färdsätt på fridhemsplan eller skulle vi gå en bra bit. Vi gick så klart, nice med en sthlms promenad. mmm sure..det var SVINKALLT men vi gick både från och till T-centralen. SVINKALLT! men det var nice ändå. Efteråt gick vi in till stan och köpte praliner till mormor i födelsedagspresent och sen  kollade vi lite och handlade mat till tacos och tog oss hem...

Nu softar vi lite så får vi se vad som händer i kväll


Hej svejs :)

EM♥


2008-03-19

I dag har jag äntligen kommit fram till vad som var problemet med fjärrlånet för litteraturen till c-uppsatsen. *finally*

Jag och Becca har varit och fixat förvisningsbiljetter till 27 dresses tror jag den heter. Sen åkte vi till löga och tränade. I dag blev det gym. Skönt som tusan efteråt, men jag är sliten som få.

Nu har jag precis ätit och kollar nu på roomservice. Sammtidigt som jag msn:ar med Ellie. Ska duscha i pausen. Efteråt ska vi till Anna & Hagge och fika en snabbis :)

God kväl!

KRAM

EM♥

Promenad

Nu har vi ätit hammburgare (som jag skrev i föregående inlägg) och druckit kaffe. Så nu känner jag att jag är i behov av en promenad. JAG MÅSTE få ta en liten promenix, men jag vill inte gå ut själv. DB skulle räkna klart några el-tal, sen ska vi gå ner till filmhuset (eller vad det heter?) och hyra en film och sen gå hem igen. Då får vi både en film och en promenad :) *perfekt*

Såg en fin tatuering på LA Ink som jag blev sugen på i framtiden. Det var en kvinna som tatuerade sin dotters handavtryck. SÅÅÅ FINT! Gillade inte blommorna runt omkring, men annars var den underbar. Själva handen :)

Hoppas vi ska gå snart...

I morgon blir det någon form av träning. Simmning, styrketräning eller Ragga, får se vad vi känner för!

God kväll på er allihopa :)

EM♥

This weekend

Söndag i dag...

Det har varit en bra helg. I fredags var vi hos Camilla, Patrik och lilla Nova. Det blev tacos, vin och Uno spelande *haha* Väldigt trevligt.

I går, lördag var det ju den stora schlagerkvällen. Så vi satt bänkade tillsammans med Anna & Hagge (dom kom under låt nr 6) och jag hejjade vilt på charlotte och Sanna.
Under gårdagen var vi hos min bror på hans trettio-års mottagning. Det blev kladdkaka och kaffe. Vi icke rollspelartyper hade lagom kul åt dom andra :) *haha* Eller hur Camilla?

I dag sov i väldigt länge. till efter 11, och det har inte hänt på väldigt länge :) Sen åt vi frukost. Vid två tog jag en promenad ner på stan och träffade Becca, vi fikade och så fick vi skjuts hem utav hennes pappa.

I kväll åt vi hemmgjorda hammburgare med klyftpotatis *mums*

Nu är det La ink så det får räcka för nu

Em♥

En ängels hjärta :)

Angel's Heart

Angel's Heart
You fall in love quickly and easily.You give so much in a relationship, and you don't
expect much in return. You love always seeing your lover and you just love them as
they are.You have a huge desire to whomever you love and you stay in love forever

Gjorde testet på faceebook :)


Slut för i dag...

Sorry för alla "munterhet" i dag, men ni märker ju hur mindag har varit i dag...

men nu har jag klagat nog... i morgon blir det en bättre dag :)


Hoppas alla har det bra där ute :)

Nu ska jag nog snart hoppa ner i badet tror jag...

God kväll :)

EM♥


Ännu mer irriterad!

Medans jag ändå är irriterad så ska jag passa på att ta upp ett annat IRRITERANDE ämne, nämligen min FAR

Detta år var vi tydligen förtjänta av en liten födelsedagspeng, (förra året, det vill säga 6 månader efter att mamma dog så var vi det tydligen inte) och hand hade skickat ett mail och önskat Grattis på födelsedagen.

Pappas grattis mail:
"
Subject: Grattis...

...på födelsedagen.


Hurra, hurra, hurra, hurra


Kram / pappa


PS. Hoppas detta går fram idag, vi har problem med e-posten just nu"



så jag skrev ett mail och tackade för det som löd följande:
"
Tack! Tack för pengarna också...
 
Jag skikade ett tack via sms, men jag vet inte om jag har rätt nummer nu heller? Vilket nr är det som gäller?
 
Kommer du hit någonting nu när Emil är i stan?
 
KRAM"

Pappas svar:
"
Nej, jag kommer inte. Jag har lovat bort mig till annat.

Kram / pappa"


Jag blir så irriterad!

Det är inte så att han har vetat i 30 år att hans son fyller 30 7/3-2008 och att han förmodligen kommer ha någon form av mottagning under MARS MÅNAD. Han fick som allternativ att träffa Emil (kanske oss båda) någon gång mellan nu på fredag 14/3 - onsdag nästa vecka.  Men nej, vadå fyller min son 30 år?

han har dock fått en (enligt mig) ganska stor summa pengar. Mer än vad jag trodde. Vilket är bra, för det är inte mer än rätt. En känsla jag har är dock att om 6 år när jag fyller 30 kommer jag inte få några pengar alls, för då är vi "barn" för gamla, eller också har gubbjäveln dött i lungcancer för längesen, vilket är mest troligt.  Men jag är inte sur över att Emil fick pengar, snarare tvärt om, fyller man 30 ska man få en bra present av sin pappa. Men jag är sur över att han kommer undan så jäkla lätt. Och dom i släkten (på pappas sida) som säger att det alltid har varit rättvist mellan oss barn och barn barn kan dra. För så har det aldrig varit. Jag som är yngst i hela släkten. jag är till och med yngre än ett utav farmor och farfars barnbarns-barn. Och han har ändå alltid fått mer "omtanke" än jag. för han har behandlats som ett barnbarn, trots att han är barnbarns-barn. Ja nej skit samma, ni förstår säkert inte. Uppfattas nog snarare som att jag är avundsjuk, men nej så är det inte. För dom kan ta sina grejer och dra åt HV. Men det är beteendet som är så jäkla illa...!


Västerås stadsbibliotek

Jag håller ju på och försöker skriva C-uppsats i informationsdesign som dom flesta säkert redan vet. Och när man skriver en C-uppsats behöver man VÄLDIGT mycket litteratur. Och ska man köpa all den litteraturen så blir det VÄLDIGT dyrt. Så därför tänker man sig ju att västerås stadsbibliotek faktiskt finns till för att man ska kunna LÅNA böcker GRATIS om man inte har råd att köpa det man behöver. Och ja man får ju självklart skylla sig själv om man missar återlämningsdatumet. Men på västerås stadsbibliotek har man så att man kan få påminnelse via mail. Jag hade totalt glömt bort att min litteratur bestående av 13 böcker skulle vara tillbaka lämnade 25/2. I DAG fick jag påminnelsen (vad blir det?) typ 16 dagar för sent får jag en påminnelse. VARFÖR får man en PÅMINNELSE 16 dagar efter återlämningsdatumet. Vad är det för jävla hjälp till att komma i håg att lämna tillbaka böckerna?
Men okej jag hade klantat mig och glömt bort datumet. Fick ett mail I DAG 16 dagar för sent, jag ringer till biblioteket för att kolla om jag kan låna om dom och säger att jag missat det för att jag varit bortrest (Åkersjön). MEN NEJ DET GÅR INTE! utan jag måste släpa alla 13 böckerna, vilket är SUPER tungt ner till biblioteket, det finns ingen parkering i närheten så om man inte kan få skjuts som väntar utanför får man gå en bra bit (nära egentligen, men inte om man bär 13 böcker).  Lämna tillbaka böckerna och sen låna om samma böcker igen och så åka hem. *suck*

DB skjutsar mig och sitter kvar i bilen utanför, jag går in till disken på faktabiblioteket, eftersom det är därifrån jag lånad ALLA böckerna. Där jag får återlämna alla böckerna, eftersom jag inte kan göra det själv i automaten när dom är försenade.
"Ja det blir ju en hel del i förseningsavgift nu"
"Eeh ja jo, jag fick ju påminnelsen i dag  jag jo"
"160:- blir det då i FÖRSENINGSAVGIFT"
"*fnys* ja och det går ju naturligtvis INTE att betala med kort?"
"Nej inte här, men i huvudbyggnadens reception går det bra"
"Ja jo självklart gör det det, väldigt smidigt"

Som tur var hade jag kontanter med mig, men annars så tycker dom anställda på biblioteket att jag ska ta ALLA 13 böcker, gå upp en våning, gå igenom HELA biblioteket går ner en våning och betala med kort. För att sedan gå tillbaka med 13 böcker samma väg, eftersom det var vid den utgången DB stog och väntade. Och en sak till, jag kunde ju som sagt inte lämna tillbaka i automaten, men kärringen i disken kunde ABSOLUT INTE låna om böckerna hos sig när dom ändå låg där på skrivbordet. Annars när jag varit där har det gått skit bra, men nej inte i dag.

När jag är klar med C-uppsatsen ska jag undvika ALLT vad västerås stadsbibliotek heter och jag hoppas att alla andra västeråsare tänker göra det också. Vill dom ha några som lånar böcker eller?

Jag är verkligen inte sur på att jag fick betala en förseningsavgift, för det får jag väl skylla mig själv för, men jag är så irriterad på att dom minsann inte kan göra någonting för att underlätta.
jag fattar inte att det krävs en högskoleutbildning för att jobba som biblotikarie, för det märks verkligen inte.

nej nu har jag spytt nog med galla. Kanske lite för mycket vad vet jag. Men just nu är jag sjukt irriterad på detta...


I bland känner man verkligen att allting flyter på så himla bra *ironisk*


I Southpark version

image234

man kan göra  egna southpark gubbar, jag gillar inte och har aldrig gillat southpark.
Lite roligt i alla fall. Prova själva :)  
http://www.sp-studio.de/


Åkersjön

Bilder från åkersjön. Så här kul hade vi :) Jag har fler bilder men det här får duga för nu....
Hoppas ingen misströstar att dom hängs ut på min välbesökta blogg :) *ironisk*


image211 
DB åker bräda



image212 
DB är trött :)



image213 
Jag är trött :)



image214
Kolbullar till lunch :)



image215
Veteranskoter tävling :)



image216
Söt skoter med söt pulka i släptåg :)



image217
Kolbullar *gott* :)



image218
jag sa ju att det var gott :)



image219
C som vanligt med telefonen i handen *retas* 



image220
Korvgrillning i C´s skoteroverall



image222
Gott med kolbullar var det ja :)



image223
Det äts som bara den :)



image224
Gott med bacon inlindad korv också :)



image225
Så söta båda två :)



image226
Så fin :)



image228
Suuuper god mat :) *mums*



image229
Vi lyckades i alla fall...

image230
...få ner honom i snön *yes* men vart är kameran? :)



image232
Som ett barn på julafton när han får se en veteranskoter av märket bombardier :)

Tack o hej leverpastej!

Det var allt för i dag, hinner jag i morgon blir det kanske lite bilder från Åkersjön!
Nu ska jag krypa ner i sängen brevid världens bästa gose...

Sov gott!

God Natt!

KRAM
EM♥

Födelsedagen

Detta har jag fått i dag. Pinkis och RH och Patriks paket saknas dock. Även Johannas blommor saknas på bild, men det gick inge bra att fota dom. Kvallitén på bilderna är överlag väldigt dåliga, men jag orkade inte angagera mig just nu... helt trött :)  Men tack snälla allihopa!

image198 image199
Blommor, bok och Make up store presentkort från C & M. Tack!

image200  image202
Vin & Make up store presentkort från Camilla & Patrik, blommor och gin presentkort från Bodil & Arne. TACK!

image203  image204
Blommor och pengar från morfar och AG. TACK!

image205  image206
badgrejer och ljus från Eivor & CV. TACK!        Pilgrimsörhängen från Becca. TACK!

image207  image208
Blommor och make up store presentkort från Birgitta och Ove, pengar  från "mormor" TACK!

image209  image210
Blommor och lerkurs-presentkort på spa högst upp i skrapan av världens bästa DB :) TACK!



TACK EIVOR & CV

Eftersom jag vet att du läser mig blogg så skriver jag ett inlägg bara för dig, som tack...

Tack för presenterna, inte behövde väl ni ge mig present :) Tack så jätte mycket!
Hela födelsedagen verkade gå i att ta hand om dig själv tecken, med presentkort på makeup store och ginatricot och en underbar spa-behandling. Så eran present blev också helt perfekt. Skrubba benen och bada skumbad med tänt ljus PERFEKT :) och läsa boken jag fick v C & M

TUSEN TACK!

EM♥

To do list!

  • dammsugas √
  • skuras golv
  • handlas √
  • skuras badrum √
  • baka √
  • göras tårta :) Rosa tårta kanske det blir, får se vad jag känner för i morgon, eller ja i dag då :)
  • plocka undan efter baket √
  • diska √
  • bädda sängen :) √

  • Kvar är alltså att göra tårtan och skura golvet, om jag hinner. DB har ju dammsugit allt :)

    Snart blir det duschen och ställa i ordning allting..

    CIAO!

    EM♥


    I dag är ingen vanlig dag i dag är det min födelsedag. Hurra hurra hurra!

    image197
    I dag är det exakt 24 år sedan jag föddes, som en liten sparv. Exakt två månader tidigare än beräknad födsel. Jag skulle ha varit förr 10 Maj 1984, men jag ville hellre komma ut till min brors 6 års kalas, han hade kalas samma dag som jag föddes :) 10 Mars blev det :)  Min bror hade i princip tjatat i 9 månader om att han minsann skulle få en LILLASYSTER och hon skulle heta EMMA. Mamma hade ju ingen aning om jag skulle bli en lite tjej, eller faktiskt en kille. Men Emil hade bestämt sig, en lillasyster och EMMA skulle det bli. Phue, jag har överlevt i 24 år tackvare att jag råkade bli en tjej och mamma gick med på Emils KRAV på att jag skulle heta EMMA. Tänk om jag blivit en liten kille, då hade jag nog inte levt i dag. Min bror hade gjort allt för att det skulle hända en olycka, jag lovar. Mamma sa också det. Mamma ville egentligen att jag skulle heta Ida eller Susanna, men det gick INTE för Emil hade bestämt för allt och alla, så EMMA fick det bli :)

    24 år senare... fast jag är inte riktigt 24 år ännu, jag tror att jag är född 12:19 mitt på dagen alltså så det är lite drygt 12 timmar kvar :)

    Dags att gå och sova så att man kan lossas sova när frukosten på sängen dyker upp i morgon bitti, jag får nog dock ingen frukost på sängen, men kanske paket? :)

    I morgon ska det

    • dammsugas
    • skuras golv
    • handlas
    • skuras badrum
    • baka
    • göras tårta :) Rosa tårta kanske det blir, får se vad jag känner för i morgon, eller ja i dag då :)
    • plocka undan efter baket
    • diska
    • bädda sängen :)

    På kvällen kommer det gäster :)


    God Natt!

    Em♥


    GRATTIS BRORSAN!

    I dag fyller min storebror 30 år

    GRATTIS!!!

    image196
    http://elizabeta.blogg.se/images/medium_champagne_pop_1136067689.jpg

    TVÄTT

    image195
    Bild från:http://www.vivaldifestival.com/tvatt.jpg

    I dag har jag tvättat ett helt BERG med tvätt. Fyra påslakan, två stooora underlakan, 10 örngott 10 handdukar. MASSOR med kläder och lite annat... Det har flytit på bra, jag snodde lånade (läs snodde) någons låscylinder som stog på parkering så att jag kunde tvätta dubbelt pass, plus att jag började tidigare, så jag höll på från 11-16 ungefär.

    Nu ska vi väl försöka få till någonting som går att äta. Får se vad det blir. Nu kom DB hem, hurtbullen har nog och sprungit och varit på systemet.

    EM♥

    5 MARS 2008

    Nu har vi varit hemma i två dagar. Det var skönt att komma hem, men det är jag och DB i ett nötskal. Vi älskar att komma hem när vi har varit borta. Men den sköna "äntligen-hemma" känslan infinner sig oftast bara en väldigt kort period. Nu skulle jag kunna åka vidare igen *haha* Funderar på att försöka ta mig till gotland och brorsan snart också, eftersom han nu har fått en egen lägenhet. 

    Bilder från åkersjön kommer dröja lite till eftersom dom flesta infinner sig på någon annans dator och jag har inte fått tag i dom ännu. Men C jag kanske kan få dom på torsdag?

    Bilar är ett släkte för sig. Påvägen hem från Åkersjön började batterilampan lysa i bilen vi färdades i. SUCK, dom har inte haft annat än problem med den där JÄKLANS bilen sen dom köpte den. men jo, så även denna gången ett fel som gör så att doll$r tecknena svävar iväg. Usch vad trist. Det finns ju roligare saker att lägga pengarna på.

    nu ska jag snart åka till Becca (hon vet inte om det ännu) och påvägen dit ska jag posta paket till usa, lämna matlådan till DB och kolla om jag hittar en bra hårtidning. Jag ska nämligen till frissan för att färga håret på något sätt. Men jag har inte bestämt mig hur ännu.


    Nu ska jag rolla av kläderna från katthåret och sen bege mig i väg.

    Tänkte tipsa om en blogg som jag verkligen gillar att läsa, jag gillar verkligen tjejen som skriver bloggen, även om jag inte känner henne, så verkar hon vara en väldigt fin människa
    EVELINA

    Hoppas alla får en bra dag

    KRAM
    EM♥

    DEMENTERAR!

    Det förra inlägget kanske kan misstolkas, nej jag är INTE gravid...!

    Tänk om man fick se ut så här

    image194

    Tänk om man fick se ut så här när man var gravid :) Lekt på meez.com haha

    Skriver mer om vistelsen i Åkersjön om ett tag när jag har allt bildmaterial och så..

    Nu ska jag sova!

    God Natt!

    EM♥