31 Augusti 2009

Varit på jobbet nästan 9 timmar i dag. Kom hem när Daniel sov/vilade lagade mat och Daniel åkte till jobbet en dryg timme efter att jag kommit innanför dörren. Han sov/vilade en halvtimme av det också.  Det går inte alltid att vara glad. Det är inte roligt jämt....


ledig dag för mig och jobbdag för Pos

God förmiddag :)

I dag är min  lediga dag *underbart* Har börjat den med en mysig frukost med världens bästa. Sen har jag inte haft lika kul, har precis varit ner och slängt i två maskiner med tvätt. Men det måste ju göras då det inte hinns med annars.
Snart åker världens bästa till jobbet igen. Han har varit ledig i sex dagar. Jag har jobbat i sex dagar. Han börjar klockan 13 i sumpan. Kommer hem efter jobbet i morgon som slutar 13:00.

Efter tvätten i dag hoppas jag att det blir lite bilköra med anna, sen mer bilköra med Becca *haha*

I dag bokade jag tågbiljetterna till weekenden i mitten på september *lovely*
Ooh vad nice det ska bli :)

EM♥

Dagen

I dag har jag haft min ända lediga dag denna vecka (ja jag var ju hemma för att jag är sjuk igår).
Älskling åkte till jobbet vid 11:30. Då duschade jag och gjorde mig ordning. Sen tog jag en promenad ner på stan, träffade Beca en snabbis (jag hade tur och kunde pricka in det) sen tog jag bussen till hökåsen och hämtade volvon. Sen åkte vi hem till H och A och efter en stund till Djursjukhuset och avlivade en stackars liten hamsterbäbis :( Sen åkte vi och kollade på ett hus, jag och A. Sen hem till dom och hämtade H och Ozzy. Åkte ut till djuraffären på bäckby, A körde därifrån, sen hem och H och A lagade mat. Sen åt vi god mat :)
Jag gick hem och kollar nu på TV. Älskling ringde för en stund sedan och pratade lite och sa godnatt. Han hade precis jobbar klart för i dag och skulle snart sova. Börjar ju före 6 i morgon bitti igen så.

Jag börjar klockan 9 i morgon :/

EM♥

Vilket skit

Fan vad less jag blir.

Skulle vara ledig två dagar nästa vecka. Från början tisdag och onsdag. MEN så behövde dom en som jobbade 9-19 på onsdag och jag hade schema 13:40-20:05 på torsdag, så jag sa OKEJ jag jobbar onsdag om ni tar bort min torsdag. Ja visst så blev det. PERFEKT!
Sen jobbade jag i måndags och så ringer dom när jag står i lekrummet och frågar om jag kan jobba den 20 augusti. Jag vet inte jag har ingen almanacka här, svarar jag. Men dom behövde veta snabb. Du är ändå ledig då, sa dom.
OKEJ sa jag då, visst. MEN V*F*N det var ju då jag skulle vara ledig ju för i hv. INTE JOBBA. Nej nu blir det i stället EN dag ledigt nästa vecka och därefter 6 dagar på raken. vilket skit. Totalt jävla deppdöläge ju. FYFÝ!

Kul liv liksom. Danne som var ledig på torsdag och allt. Jag som ville vara med honom. Hinner ju knappt ses liksom.
I morgon jobbar han så han är hemma efter 14:30, jag jobbar till 20:00. Dagen efter åker han 11:30 och jobbar ett dygn. jag är ledig. Sen jobbar ju jag alla andra dagar å då är han ledig :/

SÖNDAGSDEPP kanske?

EM♥

Ledig dag :)

och den ska spenderas nere på stan en sväng nu sen är det dags för årets kräftskiva :)

Får se kan bli botten eller toppen :)

Det får kvällen utvisa... :)


EM♥


Jobb jobb jobb skogen?

Jobb i dag med. Jobbade i går och dagen före det och dagen före det och dagen före det... *phu*

I morgon är jag ledig iaf.

Är det sånt här väder och inte STRÅLANDE sol tänkte jag försöka ta mig ut i skogen. Har ju dock ingen bil så det blir nog kanske inte så....?

Nu ska jag cykla till jobbet


EM♥

Tvätt, bad och ren säng :)

I dag har jag tvättat tre maskiner, städat en skitig micro, diskat, plockat in tvätt (sen förra gången typ) eller egentligen sen resan i helgen. Bäddat rent i sängen så i kväll blir det de bästa. Sova i helt rena laka, ÄLSKAR DET :)

Skulle dock behöva rensa lite i linneskåpet. För det är en hel del lakan som är trasiga med hål och grejer. blir till att använda dom och sen kasta. så slipper man tvätta dom igen. Kanske behöver köpa något nytt sen, men det tar vi då. Men jag har lite svårt för påslakan med hål i. Och en del vi har har vi inte använt alls många gånger, men det är redan hål i dom eller så har dom färgat av sig på sitt eget mönster *mina finaste* :(

På eftermiddagen åkte jag älskling och Becca ut till Björnön och solade och jag och Becca badade upp till strax övanför midjan. Stog mest i vattnet och solade :)
Sen åkte vi hem. Becca cyklade hemmåt (till pappa) och jag tog hand om all tvätt i tvättstugan, medans Danne duschade. När jag kom upp med tvätten duschade jag. Sen åkte vi ner på sjökrogen och åt middag. God vegetarisk pasta och en cappucino blev det *mums* och ett glas alkoholfritt vin.

Sen åkte vi hem, och älskling spelar gitarr. Jag har kollat lite möjligheter till någon kommande helg. Får se...


Nu ska vi sova i en underbar renbäddad säng.

Natti Natti

EM♥

"Hemmafru"


Plommonsylt beställd.Nybakat grovt bröd, med krossade linfrön, solroskärnor och massor med gott i.