SensodyneJag fick äran (som måånga andra) att prova Sensodyne flour tandkräm. Tänkte att jag skulle skriva lite vad jag tycker om den. Jag gillar den goda friska smaken och den löddrar bra. Den ger en fräsch känsla även efteråt.
Så helhetsintrycket är absolut positivt.

En liten uppdatering...

Här på bloggen har det varit rätt dåligt med aktivitet ett bra tag nu och det kanske kommer fortsätta vara så ett tag framöver. Vi får nu ÄNTLIGEN snart tillgång till vårat älskade hus. Vi har väntat sen i november och det har varit en GRYMT lång väntan, som har tärt på oss alla. Vi har bara gått omkring och irriterat oss ÄNNU mer på grannar och saker som har med lägenheten att göra.

Men nu är datumen inte långt borta. Flytt del nr 1 går på måndag 26/4, då flyttar grabbarna en del grejer och ställer i garaget, eftersom huset inte är färdigstädat då. Sen går huvudflytten den 30/4 som vi sen avslutar med öl och brasa för dom som hjälpt till.

Det ska bli så roligt, skönt underbart och fantastiskt att äntligen få flytta in och göra huset till vårat :)

Sen är det dags att börja dona och fixa med allt vad husägare måste fixa med *jihoo*

Och dom första veckorna i huset kommer även fokus ligga på bästas 30 års fest :)

Jag fnular och fnular på bästa presenten. Jag har redan en bästa present, men behöver en till bästa present :)

Vi kommer vara utan internet ett bra tag efter flytten så vi får se när det kommer igång igen. Vi fyttar ju ut på "landet" och kommer inte ha tillgång till bredband, utan får skaffa adsl :)

EM♥