Buzzar om LOVEFILM!

Jag har fått chansen att Buzza om Lovefilm via Buzzador.
Abonnemanget jag har fått testa innebär att man får två filmer i brevlådan som man själv har valt ut genom att skapa en lista på filmer man önskar få hem. Man kan välja olika prioritering på filmerna så man får hem de filmerna man helst vill se först. När man sett de filmerna man har hemma lägger man enkelt ner dom i det medföljande kuvertet och lägger på postlådan. Efter några dagar kommer två nya filmer hem i brevlådan igen. Abonnemanget jag testade var två filmer åt gången med max fyra filmer hemma per månad.

Filmerna jag har haft hemma är

  Konsitg film, varken bra eller dålig faktiskt :)


  Rolig :) En söt film :)

  Återkommer här med en kommentar om den här filmen...Om någon vill bli medlem i Buzzador kan ni gå in här och anmäla er HÄR, emmasusanna är mitt användarnamn. Anger ni det när ni blir medlemmar så blir både ni och jag glada :)


Söndagsmiddag :)
Söndagens middag bestog i dag av tortellini fylld med skinka och ost, med en grönsaksås med parmesan, vitlök, fetaost, bladspenat, morot, champinjon, paprika och körsbärstomat. Toppat med 22 månaders lagrad parmesanost från
Zeta.

Jag har fått chansen att buzza om parmesan från Zeta, vilket innebär att Buzzador väljer ut ett visst antal testpersoner som i det här fallet får testa parmesan från Zeta.
Jag fick hem två olika sorters parmesan från Zeta, en 14 månader lagrad och en 22 månader lagrad. På varm mat är den parmesanen som lagrats 22 månader klart godast och smakrikast. Parmesanen som är lagrad 14 månader passar perfekt till lite kallare rätter eller alltid egentligen :) MUMS!Om någon vill bli medlem i Buzzador kan ni gå in här och anmäla er HÄR, emmasusanna är mitt användarnamn. Anger ni det när ni blir medlemmar så blir både ni och jag glada :)Zetas parmesan :)

               

Jag har fått chansen att testa Zetas parmesan lagrad 14 respktive 22 månader.
I dag testade vi dom som aptitretare genom att servera dom som dom är med fikon balsamico.
Riktigt gott och det var helt olika smak på 14 och 22 månaders lagring.

Till huvudrätt åt vi fullkorns lasagne (plattor från zeta, dom är godast) med 14 månaders parmesan på!
Sallad dressad med fikon balsamico.Extra gott :)


Om någon vill bli medlem i Buzzador kan ni gå in här och anmäla er
HÄR, emmasusanna är mitt användarnamn. Anger ni det när ni blir medlemmar så blir både ni och jag glada :)